Pubg lite ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Her Zaman Buralarda
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
onla alakası yok kardeşim rapor sayısı fazla olunca tedbir amaçlı 1 günlük ban atıyorlar bizzat hile kullanıp hemde ban yedikten sonra ticket attığım için ordan biliyorum hileyi yakalıyamıyorlar sadece report sayısı fazla olduğu için kısa süreli ban atıyorlar
aynısını düşündüm kardeşim büyük ihtimalle tahmini 10 rapor sınırı var ondansonra ban atıyor otomatik

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
selam arkadaşlar bugün lite' da farklı hesaplardan 3 defa 24 saat ban yedim bir tanesi ikinciyi yedi 176 saat her neyse güncelleme falan mı gelecek yoksa fixleniyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden
kardeşim çok fazla report yemişsin ondan kaynaklı hesabını incelemek için sana saatlik ya da haftalık ban atıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hocam sanırsam yanlışlıkla bir adam sizi izlerken belli ettiniz ben sadece wallhack kullanmanızı öneririm duvar takip etmedikçe, belli etmedikçe ban yemezsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynısını düşündüm kardeşim büyük ihtimalle tahmini 10 rapor sınırı var ondansonra ban atıyor otomatik
bende o şekilde 2 hesabım 1 günlük ban yiyince bende ticket attım adminin dediği 40-50 report arası aldığın zaman incelenmek için 1 günlük ban atıyorlar sonra süre bittikten sonra izlemeye alınıyormuş hesap ama bu sefer rapor sayısı fazla olursa daha bi uzun süre ban atıyorlarmış yani eğer hesabına 1 gün sonra giriş yapabiliyorsan hileden dolayı değil rapordan dolayı yemişsin o yüzden izleyen biri oldumu direk noob oyunculuğa yat bende işe yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
selamın aleyküm hilenin içinde cember ve radar cikio sağda birde ortata onlari hep kapatın görmeyi acin hepsi acik oldumu bana direk banati ilk hesabima yeni kurdum görme açik çatır catır oynuom super mobili biraktim lite geçtim memlunum ne o öyle her onune gelene ban atıo benim arkadasım hilesiz oynadı ban yedi adam mu azam oynuo yani mobilde 15 20 kil yaptımı incelemeye alıyor böyle saçmalık varmı ya lite oynuom ban yemiom adam görme 1 item görme 2 okdr birde şu hızlı koşma yuksek zıplama bu nedir arkadas adam akılı oynasana oynu çok kızıyorum bu tarz oynayanlara uzun oldu kusuruma bakmayın iyi aksamlar.

Üye
7 HİZMET YILI
anca raporlanirsan ban yersin ya. try hard kullanma hileyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ek Açıklama 2020-05-27 010927.png
bu 1
Post automatically merged:

2.png
buda 2

3.png
buda 3

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
selam arkadaşlar bugün lite' da farklı hesaplardan 3 defa 24 saat ban yedim bir tanesi ikinciyi yedi 176 saat her neyse güncelleme falan mı gelecek yoksa fixleniyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden
pc de yasaklı program varmı varsa ondan atabilir ban bende yedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
4.png
5.png

Vürüs programı vs vs herseyi kapa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...