kardeşim adamlar oraya yazmıs hack diye demmeki acmısın yoksa onlar niye bosuna ban atsın az mantık deki hile açtım ban yedim o zaman daha iyi olurArkadaşlar win 7 kullanıyorum nasıl hile kullanabilirim bir anlatırmısınız acaba ? 3 maç attım ilk 80 ne girmemişim yeme bizi diyorsunuzda hile kullansam postu bile açmam
demekkı yapmamıs adam yapsa buraya yaazmazdı neden kendını kandırsın kıkardeşim adamlar oraya yazmıs hack diye demmeki acmısın yoksa onlar niye bosuna ban atsın az mantık deki hile açtım ban yedim o zaman daha iyi olur![]()
ban kaldırıp yene hile açmıcak belki nerden biliyon ?demekkı yapmamıs adam yapsa buraya yaazmazdı neden kendını kandırsın kı
Açmış olsam açtım derim kardeşim orda hack yazıyor diye açmış mı oluyorum illa kuran'a el mi basalım açmadım diyorum burda post acıp neden yalan söyliyeyim bu benim ne cıkarıma suçsuz yere ban yedim sizde yemeyin diye post acıyorumkardeşim adamlar oraya yazmıs hack diye demmeki acmısın yoksa onlar niye bosuna ban atsın az mantık deki hile açtım ban yedim o zaman daha iyi olur![]()
Olabilirde cs go hilesi kullanıyorum sadece oda bu sitedeki cs go hilesi onlarıda flashda tutuyorum 3 maç attım denemek amaçlı bugün girdim ban yemişim hayır hile kullansam yesem neyse der gecerimde hilede kullanmadımOlum Kullanmışsın İşte Yada Program Varsa 3 Yazılım Filan Pubg Lite Korumasında
Ban kaldırtmaya çalışacağıma yeni hesap acar kullanırdım emin ol win 7 kullanıyorum saten hilesi varsa bulda kullanalım yani win 7 de çalışanban kaldırıp yene hile açmıcak belki nerden biliyon ?
Hesap önemli değil daha yeni açmıştım öncesinde pubg oynamadım bide daha yeni format atmıştım lite için cünkü diğer win 7 de acılmıyordu tertemiz kurulum yani. Hile kullanıp ban yesem önemsemem hile kullanmadığım için ban yediğimden garibime gitti ilk defa başıma geliyorEğer hesap önemliyse mail yada iletişime geç derim.