Pubg Lite ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende birçok kişiyle konuştum millet hile kullanmışsındır diyo bendede aynı problem var bu işi ancak ticket atarak çözersin ben attım ama 3 saat oldu cevap yok vericekler inş
Ticket atma gereği duymadım ya 3 maç atmıştım zaten hesap önemli değil
Post automatically merged:

Bu postu millet boş yere ban yemesin diye açmıştım gel gör ki bir çok kişi inanmamıştı hahahaha şimdi inanıyorlarmıdır ki herkes ban yemeye başlamış

hile açtıysam Allah benim belamı versin csgoda açıyorum ama pubg litede açmadım

hile kullandıysam Allah belamı versin zaten memorynin pubg lite hilesi çalışmıyor

aynen bende onu düşünüyorum

bu değil knk buda vardı çözmüştüm baya baya ban yedin diyo 2119 a kdr

vpn programı bile yok pcde

bak eğer hile kullandıysam Allah belamı versin benim Yemin ederimki kullanmadım zaten memorynin pubg lite hilesi çalışmıyor

Bendede aynısı oldu bende hile açmadım ban yedim
Benim ağzımdan yemin ediyormuşsun gibi hissettim yav adamlar bana yazmışlar o cevapları sen neden yemin ediyorsun ki şimdi :D

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bu benim postum sandım aynısını bende paylaşmıştım ama karıştırmışım ve bana diyorlar sandım bende hile kullanmadığım halde ban yedim yeni hesap açtım

Üye
7 HİZMET YILI
3. Kez Ban yedim Nedenini hala bilmiyorum Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum Pubg Mobile de hile kullanmıştım ama lite olanda hiç açmadım Pubg Mobile olan Hileyi Pc den sildim CCleaner, Windows defender tarama yaptırdım hiç bir şey bulamadı temp te kalan dosyaları sildim fakat değişen birşey olmadı ilk hesap için destek talebi oluşturdum inşallah olumlu dönerler. Bugun 4. hesabı açtım Sürekli ban atmasından nefret eder oldum bir daha atarlarsa supporttan ağzıma ne gelirse saydırmayı planlıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
an itibariyle ben de yedim :) iki gün önce bi el atmıştım öylesine bugün bi kez daha gireyim dedim hale bak. Adamlar anticheat yapıcaz diye oyunun içine etmişler...
1.png

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
3. Kez Ban yedim Nedenini hala bilmiyorum Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum Pubg Mobile de hile kullanmıştım ama lite olanda hiç açmadım Pubg Mobile olan Hileyi Pc den sildim CCleaner, Windows defender tarama yaptırdım hiç bir şey bulamadı temp te kalan dosyaları sildim fakat değişen birşey olmadı ilk hesap için destek talebi oluşturdum inşallah olumlu dönerler. Bugun 4. hesabı açtım Sürekli ban atmasından nefret eder oldum bir daha atarlarsa supporttan ağzıma ne gelirse saydırmayı planlıyorum
Banları bilmiyorumda eğer donanım banı yediysen bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Acaba niye herkes hiçbirşey yapmadığı halde ban yiyor ? yada ban atıyorlar ?

Üye
7 HİZMET YILI
Az önce bende sebepsiz yere ban yedim ticket atıp yanıt alan varmı ? 15 kazanma 250 maçlı hesabım gitti ve eğer ban yerseniz yeni hesap açıp giremiyorsunuz yani o bilgisayardan bir daha asla pubg liteye giremezsiniz

VALLA BANA DE OLDU HİLE YOK BAN YEDİM 100 YIL
knk benle sen aynı dakikada banlanmışız

Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarında eğer ayriyeten geri sayım sayacı yani countdown ve benzeri porgramlar varsa ve daha önceden hile kullandıysan bunlar pubg lite yazılımı için 100 yıl ban sorunudur . %temp% diye başlata yaz ve tüm klasörleri sil . Ayrıyeten pubg lite türk sunucusuna mail at böyle böyle ban yedim diye tabi ingilizceye çevir hesabı tekrar izleyip banı kaldırabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pubg Mobile için hileyi uzun zamandır kullanıyorum ban vs herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak bir sorun var pubg mobile için kurduğumuz hileyi, silsek bile pubg lite o dosyaları 3.part olarak algılıyor ve oyunu açmıyor. bu hile dosyalarını tamamen silip mobil oynuyacağımız zaman tekrar kurma ihtimalimiz varmı? biri yardımcı olabilir mi kime nerden ulaşacağımı bilemedim.

Üye
7 HİZMET YILI
su an hile kullanmadıgım halde bende ban yedım ve nedenını bilmiyorum saçma suan

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Battleye boşa ban atmaz kardeşim- hele hileden banlandıysan hiç açmaz hwid numaranı değiştirmen lazım yoksa giremessin

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
evet görüyorum ki boş insanlar iş başında. Bizim Türkler böyledir bilmeden sallar.

Birileri yazmış vpn, birileri yazmış hack, hile falan filan. Hiçbiriyle alakalı değil.

Neden mi? Çünkü lite geldi arkadaşıma oyunu açtı iki maç attı ban yedi. Onda hiçbir hile ve vpn programı yok. Sonra yeni hesap açtı 2 hafta önce baya da maç yaptık bu iki hafta içinde. Sonra dün maça giremedik onla her defasında yetkisiz program tespit edildi shut down olacak oyun dedi. Bugün sabah bi kalkmış gene ban. Tekrar ediyorum hiçbir hile, hack, veya vpn programı yok.
Hatta başka bir arkadaşım lite a vpn ile tayland server ine girmişti o şu an Hâlâ oynuyor, sıkıntısı yok.

Zaten halihazırda oyun şirketi hatayı kabul etti siz burada car car boş konuşuyorsunuz.

Ayrıca boşuna dememişler insanları nasıl bilirsin kendin gibi. Kendiniz kalleşçe hile yapıyorsunuz diye başkalarını da aynı şeyle ithaf edemezsiniz. Kaç zamandır araştırıyorum sorunun kaynağını her defasında bu site çıkıyordu karşıma ve her defasında yorumları okuyordum. Artık dayanamayıp üye oldum ve bunları yazdım.

Üye
7 HİZMET YILI
evet görüyorum ki boş insanlar iş başında. Bizim Türkler böyledir bilmeden sallar.

Birileri yazmış vpn, birileri yazmış hack, hile falan filan. Hiçbiriyle alakalı değil.

Neden mi? Çünkü lite geldi arkadaşıma oyunu açtı iki maç attı ban yedi. Onda hiçbir hile ve vpn programı yok. Sonra yeni hesap açtı 2 hafta önce baya da maç yaptık bu iki hafta içinde. Sonra dün maça giremedik onla her defasında yetkisiz program tespit edildi shut down olacak oyun dedi. Bugün sabah bi kalkmış gene ban. Tekrar ediyorum hiçbir hile, hack, veya vpn programı yok.
Hatta başka bir arkadaşım lite a vpn ile tayland server ine girmişti o şu an Hâlâ oynuyor, sıkıntısı yok.

Zaten halihazırda oyun şirketi hatayı kabul etti siz burada car car boş konuşuyorsunuz.

Ayrıca boşuna dememişler insanları nasıl bilirsin kendin gibi. Kendiniz kalleşçe hile yapıyorsunuz diye başkalarını da aynı şeyle ithaf edemezsiniz. Kaç zamandır araştırıyorum sorunun kaynağını her defasında bu site çıkıyordu karşıma ve her defasında yorumları okuyordum. Artık dayanamayıp üye oldum ve bunları yazdım.

c nin içinde kprocceshacker.sys sistem dosyası kalırsa , lite da her türlü ban yersin , bunu silmeden oynayamazsın

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yaw ban yeme ihtimali nasıl olabilir adamların garezimi var size anlamadım şu güne kadar kaç kez banlandım bir bilsen ama hepsinde hileyi kökleyip ban yedim hiç hile açmadan banlanmadım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlarburda boş boş muhabbetler yapıyorsunuz ben hile açmadım açsam açtım derim çünkü burası bunun ana merkezi 4 tane hesap açtım oyuna girmeden oyundan attı sürekli toplanma alanında oyun başlamadan attı clientte uygunsuz bir veri tespit edildi diye bir hata verdi ve bunu en az 3-4 kere üst üste verdi ertesi gün oyuna girdiğimde banlandığımı gördüm yeni hesap açtım yine girdim yine aynısı değişen hiç birşey yok farklı farklı hesaplar açmama rağmen hala oynamadan ban yemeye devam ediyorum yani burda FBI'cılık oynamıyoruz burası zaten bir hile platformu burda bulunmamızın bir amacı var ama açmadık diyorsak açmadık nereye girersek girelim açmışsın öyle yazıyor diyor yorum yapıp post kasmak için yazmayın azcık mantıklı konuşun

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kanka eğer daha önce herhangi bir oyunfa hile kullandıysan veya pubg mobile de açtıysan normal ya da bilgisaayarında virüs vardır. Bu hatayı başka hesapta almamak istiyorsan eğer antiviürüsü aç ve yçnetici olarak çalıştır. O da olmadı Pubg Lite uygulamasına sağ tık yap sonrada uyumluluk soruna tıkla sonra sorunu bulup onarcaksın en son yeni hesapta bu hatayı almayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...