- Konuyu başlatan
-
Ticket atma gereği duymadım ya 3 maç atmıştım zaten hesap önemli değilBende birçok kişiyle konuştum millet hile kullanmışsındır diyo bendede aynı problem var bu işi ancak ticket atarak çözersin ben attım ama 3 saat oldu cevap yok vericekler inş
Benim ağzımdan yemin ediyormuşsun gibi hissettim yav adamlar bana yazmışlar o cevapları sen neden yemin ediyorsun ki şimdihile açtıysam Allah benim belamı versin csgoda açıyorum ama pubg litede açmadım
Post automatically merged:
hile kullandıysam Allah belamı versin zaten memorynin pubg lite hilesi çalışmıyor
aynen bende onu düşünüyorum
bu değil knk buda vardı çözmüştüm baya baya ban yedin diyo 2119 a kdr
vpn programı bile yok pcde
bak eğer hile kullandıysam Allah belamı versin benim Yemin ederimki kullanmadım zaten memorynin pubg lite hilesi çalışmıyor
Bendede aynısı oldu bende hile açmadım ban yedim
Banları bilmiyorumda eğer donanım banı yediysen bir şey yapamayacaklarını söylediler.3. Kez Ban yedim Nedenini hala bilmiyorum Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum Pubg Mobile de hile kullanmıştım ama lite olanda hiç açmadım Pubg Mobile olan Hileyi Pc den sildim CCleaner, Windows defender tarama yaptırdım hiç bir şey bulamadı temp te kalan dosyaları sildim fakat değişen birşey olmadı ilk hesap için destek talebi oluşturdum inşallah olumlu dönerler. Bugun 4. hesabı açtım Sürekli ban atmasından nefret eder oldum bir daha atarlarsa supporttan ağzıma ne gelirse saydırmayı planlıyorum
Donanım yasaklaması yemedim normal 100 yıllık ban attılar destek hala bir dönüş yapmadı.Banları bilmiyorumda eğer donanım banı yediysen bir şey yapamayacaklarını söylediler.
knk benle sen aynı dakikada banlanmışızVALLA BANA DE OLDU HİLE YOK BAN YEDİM 100 YIL
adminler banlamıyor yapay zeka banlıyor sadece hile açman gerekmiyor 3.parti yazılım farkedilirse ban yersinBende bugün hile kullanmadığım halde ban yedim adamlar raporlayınca adminler hiç bakmadan banlıorlar galiba
evet görüyorum ki boş insanlar iş başında. Bizim Türkler böyledir bilmeden sallar.
Birileri yazmış vpn, birileri yazmış hack, hile falan filan. Hiçbiriyle alakalı değil.
Neden mi? Çünkü lite geldi arkadaşıma oyunu açtı iki maç attı ban yedi. Onda hiçbir hile ve vpn programı yok. Sonra yeni hesap açtı 2 hafta önce baya da maç yaptık bu iki hafta içinde. Sonra dün maça giremedik onla her defasında yetkisiz program tespit edildi shut down olacak oyun dedi. Bugün sabah bi kalkmış gene ban. Tekrar ediyorum hiçbir hile, hack, veya vpn programı yok.
Hatta başka bir arkadaşım lite a vpn ile tayland server ine girmişti o şu an Hâlâ oynuyor, sıkıntısı yok.
Zaten halihazırda oyun şirketi hatayı kabul etti siz burada car car boş konuşuyorsunuz.
Ayrıca boşuna dememişler insanları nasıl bilirsin kendin gibi. Kendiniz kalleşçe hile yapıyorsunuz diye başkalarını da aynı şeyle ithaf edemezsiniz. Kaç zamandır araştırıyorum sorunun kaynağını her defasında bu site çıkıyordu karşıma ve her defasında yorumları okuyordum. Artık dayanamayıp üye oldum ve bunları yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?