- Yasaklandı
-
kardeşim yeni formatladım diyorumdostum bilgisayarım C ye gir orda kprocesshacker diye bir dosya var ise başlattan cmd yaz yönetici olarak çalıştır sonra siyah bir ekran gelecek oraya sc stop kprocesshacker2 bu komutu yaz enter a bas hiç bi yeri kapatmadan bilgisayarım C ye tekrar gel ve kprocesshacker isimli dosyayı sil oyuna giriş yap birde böyle dene istersen.
NOT: oyuna girerken bilgisayarım C den sürekli kprocesshacker adlı dosyayı kontrol etmelisin yoksa dosya yeniden yükleniyor ve tekrar ban atıyor.
bende böyle en azından
gördüğüm en leş anti cheata sahip daha yeni formatladigim pcde girer girmez ban atıyorhardware ban yemişsin formatlamadan düzelmez ayrıca formatlasan bile düzeliceği belli değil soft ban attıklarına dua etmelisin direk donanımına attılarsa bi kaç yöntem haricinde yeni donanım almaktan başka şansın yok
nasıl açıcakmışsın donanım banınıFormat atman birşeyi etkilemez benle iletişime geç 1 dakika da kaldırıyım sistem banının
modemini kapatım yeniden ip ni değiştir daha sonra windowsu komple sıfırla driverları sil hdd ssd biçimlendir win 10 için başka bir mail adresi kullan üyeliğini o pcden değilde telefondan aç bu olursa en kolay yöntemdir eğer olmazsa bi kaç yöntem daha var ama onları yapmak zor kendin araştırıp yapman lazımgördüğüm en leş anti cheata sahip daha yeni formatladigim pcde girer girmez ban atıyor
kardeşim yeni format attım zaten böyle dandik bir oyun için 2 saat uğraşamamnasıl açıcakmışsın donanım banını
Post automatically merged:
modemini kapatım yeniden ip ni değiştir daha sonra windowsu komple sıfırla driverları sil hdd ssd biçimlendir win 10 için başka bir mail adresi kullan üyeliğini o pcden değilde telefondan aç bu olursa en kolay yöntemdir eğer olmazsa bi kaç yöntem daha var ama onları yapmak zor kendin araştırıp yapman lazım
Dostum format attında Windows 10 yüklemedin mi bu dediğim ufak bir dosya Windows 10 u yüklediğinde otomatik yüklüyor.yada internet üstünden Windows un herhangi bir sürümünü indirdiğinde de yüklüyor sadece dediğimi kontrol et sadece.bende de aynı problem vardı şimdi çatur çutur pubg lite oynuyorum ama arada bir kontrol ediyorum oyuna girmedenkardeşim yeni formatladım diyorum
google : hwid changerHey Guys is there any hwid changer ?:| (free)
:|google : hwid changer
kardeşim yeni formatladım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?