Seçkin Üye
yeni vindows oturumu dediğin 1909 sürümden mi bahsediyorsun hocam anlamadım kusura bakmaYeni windows oturumuna geç düzeliyor şuan oynuyorum atılmadım
yeni vindows oturumu dediğin 1909 sürümden mi bahsediyorsun hocam anlamadım kusura bakmaYeni windows oturumuna geç düzeliyor şuan oynuyorum atılmadım
windows kaç kullanıyosun win 10 kullanıyosan başlata kullanıcı ekle de gir oraya orda bu bilgisayara bir kullanıcı ekleyin var ordan ekle yeni kullanıcıyeni vindows oturumu dediğin 1909 sürümden mi bahsediyorsun hocam anlamadım kusura bakma
amd rx460ekran kartı markası nedir
Birtaneisni sadece pubg oynamk icin kullanoldu galiba yeni oturum açtım oyundayım şuan 5dk yı geçti hala bi sorun yok adamsın sen eski oturumu silmedim ama 2 oturum açık pc de eskisini silmeye gerek yok sanırım
ama yeni oturuma geçtim xfprojecti çalıştırdım hata aldım bu seferde hileyi açamıyorum sen böyle bir şey ile karşılaştın mıBirtaneisni sadece pubg oynamk icin kullandostum bende gectim o yollardan en kesin çözüm buydu
ip yada donanım banı geçmiş olsunGüncellemeyi yaptım antreman moduna girdim 2dk sonra 'bu bilgisayarda artık pubg lite oynayamayacaksınız' mesajı geldi ve kapandı ama hesaba giriliyor bi bilgisi olan var mı yeni başladım.
bence bu sistem donanım banı atacak kadar gelişseydi hile kullanmamız imkansız hale gelirdibildiğin donanım banı yemişsin hesabına girsen bile max 5 dk içinde oyundan atar hesap banı değil donanım banı yemişsin başka pcden aynı hesabına girip sorunsuzca oynayabilirsin
Pubg suporta email at bilgilerini yaz hangi donanımıma ban attınız diye not düş cevabı verirlerGüncellemeyi yaptım antreman moduna girdim 2dk sonra 'bu bilgisayarda artık pubg lite oynayamayacaksınız' mesajı geldi ve kapandı ama hesaba giriliyor bi bilgisi olan var mı yeni başladım.
aga misc den no recoili açınca ban mı yiyoruz kesin silah sekmemesiBirtaneisni sadece pubg oynamk icin kullandostum bende gectim o yollardan en kesin çözüm buydu