Pubg Lite İP ban?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yeni vindows oturumu dediğin 1909 sürümden mi bahsediyorsun hocam anlamadım kusura bakma
windows kaç kullanıyosun win 10 kullanıyosan başlata kullanıcı ekle de gir oraya orda bu bilgisayara bir kullanıcı ekleyin var ordan ekle yeni kullanıcı

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oldu galiba yeni oturum açtım oyundayım şuan 5dk yı geçti hala bi sorun yok adamsın sen eski oturumu silmedim ama 2 oturum açık pc de eskisini silmeye gerek yok sanırım
Birtaneisni sadece pubg oynamk icin kullan :) dostum bende gectim o yollardan en kesin çözüm buydu

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Birtaneisni sadece pubg oynamk icin kullan :) dostum bende gectim o yollardan en kesin çözüm buydu
ama yeni oturuma geçtim xfprojecti çalıştırdım hata aldım bu seferde hileyi açamıyorum sen böyle bir şey ile karşılaştın mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    8.1 KB · Görüntüleme: 34
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bildiğin donanım banı yemişsin hesabına girsen bile max 5 dk içinde oyundan atar hesap banı değil donanım banı yemişsin başka pcden aynı hesabına girip sorunsuzca oynayabilirsin
bence bu sistem donanım banı atacak kadar gelişseydi hile kullanmamız imkansız hale gelirdi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bilgisayarda video kartı kimlik numarası, sabit sürücü, MAC adresi vb. gibi bir tanımlayıcı bulunur.

Gamer
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
no ip ban it is releated to report ban

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Güncellemeyi yaptım antreman moduna girdim 2dk sonra 'bu bilgisayarda artık pubg lite oynayamayacaksınız' mesajı geldi ve kapandı ama hesaba giriliyor bi bilgisi olan var mı yeni başladım.
Pubg suporta email at bilgilerini yaz hangi donanımıma ban attınız diye not düş cevabı verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...