pubg lite donanım ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beyler hile kullanıyordum killer uçtu işte ondan sonra birden '' Bu bilgisayarda PUBG Lite oynayamazsınız '' diye hata aldım araştırdım donanım ban yemişim anlayan varsa bi yardım etsin bilet felanda gönderdim bildiğiniz yontemler varmı?

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
your kill to obvious maybe mate . people spectated you see the gameplay you need to laylow bro if you using it . dont show that you using .

ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla ekran ksrtına atılıyor bunun için forumda yeni konu açmışlar çözümünü bi arkadas ayrıntılı paylamış kontrol edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
format atınca düzeliyor bende yaşadım . kendi kendine de format atabilirsin youtubda videolar var izle uygula 1 saatini alır

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
beyler hile kullanıyordum killer uçtu işte ondan sonra birden '' Bu bilgisayarda PUBG Lite oynayamazsınız '' diye hata aldım araştırdım donanım ban yemişim anlayan varsa bi yardım etsin bilet felanda gönderdim bildiğiniz yontemler varmı?
donanım değil bileşenlerin mac adreslerinden ban yemişsin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ilk defa duydum bunu nasıl kullandın da yedin onu biz yemeyelim

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam özelden ulaşırsanız hwid spoofer sağlayabilirim fakat işe yarar mı bilmiyorum lite'da

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
herhangi bi yerde var mı çözümü bulamadım da

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Play like a Pro not like a dump hacker thats only true behind topper in world who uses cheat take love

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tek çaren ekran kartını değiştirmek veya başka bi bilgisayardan oyunu oynamak her bilgisayrın bi adı vardır ve sen o bilgisayar adından banlanmışsın yani oyun senin bilgisayarını görunce ban atıyor direk kg

Üye
6 HİZMET YILI
En kolay Çözümü Format Güzel kardeşim At kurtul. Seriden yeni bir üyelik ve aynen devam

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
format atmak istemiyorsan yeni kullanıcı hesabı aç windowsda belki düzelir olmazsa format atarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu ban çok sıkıntı oluyor dikkatli kullanmak lazım hileyi beyler fazla abartmayın sadece adamı görün otomatik nişan açmayın hiç ban yemezsiniz ben yemedim şahsen hiç iki oyundan da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...