Pubg lite boyutu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Beyler 2 gün sonra Türkiye'de açılacak diye duydum ilk kayıt oldugumda indirme yeri çıkmıyordu daha yeni baktım indirme bölümü eklemişler setup dosyasını indirdim kurdum ama boyutta bi sıkıntı var gibi ya 2.gb indirdi dahada birşey indirmedi lite diye 2 gbye kadar düşürdülermi yoksa ayın 23'ünde indirmeyemi başlıyacak
buda ''ulan kesin sıkıntı var 2 gb olamaz'' diyerek açıp kapayarak 600mb'ye düşmüş hali (biliyorum indirdiği için boyut düşmüş ama lite için bile 2 gb az sanki ya kesin benim pcde bi sıkıntı var)
Screenshot_2.png

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hayır direk googleye pubg lite yazdım çıkan ilk siteye girdim ve indirdim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
büyük ihtimal bi o kadar daha güncelleme gelir boyutunun 5 gb dan fazla olacağınıda sanmıyorum

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
2gb doğru yazıyor :)
şaşırtıcı ya repack oyunlar bile bu kadar düşük boyutlu değil ufak olması tabi sorun değil ama şaşırttı
Post automatically merged:

bende pubg lite is unavailable in your region. yaziyor. vpn ile mi baslattin sen
Bu arada demek istediğini anladım Bundan bahsediyorsun.2 Gün sonra açılacak diye biliyorum yani şu an Türkiye'ye erişimi kapalı
Adsız.png

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
şaşırtıcı ya repack oyunlar bile bu kadar düşük boyutlu değil ufak olması tabi sorun değil ama şaşırttı
Şuanki bu sürümü beta ilk çıktığı zamanlar 1.70 gbyidi tam sürüm çıkana kadar daha çok boyut eklenir fakat tahminimce max limit 7gb olur dahada geçmez

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oyuna gelebilecek güncellemeleri unutmayınız. 23 Mayıs'da TR serveri açılacak o zaman'a kadar girmenizi tavsiye etmem tam tarihte girip tam güncellenmiş şekilde indirirsiniz sizi uğraştırmaz.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oyuna gelebilecek güncellemeleri unutmayınız. 23 Mayıs'da TR serveri açılacak o zaman'a kadar girmenizi tavsiye etmem tam tarihte girip tam güncellenmiş şekilde indirirsiniz sizi uğraştırmaz.
beklemeyi sevmiyorum hele ki şu an başımda 80 gb inmeyi bekleyen gta5 olunca :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Post automatically merged:

Bu arada demek istediğini anladım Bundan bahsediyorsun.2 Gün sonra açılacak diye biliyorum yani şu an Türkiye'ye erişimi kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 19834

sende mesela launcherde turkce dil secenegi var ama bende yok. launcheri actigim gibi o dedigim yazi cikiyor eger vpn kullanmazsam

edit: siteden tekrar indirince launcher vpnsiz acildi ve turkce dil secenegi de geldi
pg.png

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
pubg lite indirmeye açıldı ama oyuna giremiyoruz şuan, boyutu da doğru. pubg lite aslında pubg nin ücretli sürümünün ilk hali, oyun ilk çıktığı zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam 4gb civarıydı. biraz daha kırpmışlar her sistemde rahatça açılsın diye 2gb ye düşmüş oyun.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bence ilk yayınlanması 3 gb falan rahat olur ve daha sonraki türkiye lokasyonuna uyumlar için ortalama 1 gb falan da ordan desen 4 gb`tı bulur pubg lite.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...