Pubg Lite Donanım ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
2 gündür bi sıkıntım yoktu hile de yüklü değildi pc de güzel oynuyodum ama donanım ban yedim bugun girdiğimde hiç bir çözümü yokdur dimi bunun

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kesin hile yapmadım, herhangi bir zararlı yazılım da yüklü değildi diyorsan ticket atmanı tavsiye ederim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
9 HİZMET YILI
kesin hile yapmadım, herhangi bir zararlı yazılım da yüklü değildi diyorsan ticket atmanı tavsiye ederim.
usta macro farem var ondada eski yazılım yüklü yani şöyle diyim knigth icin 3-5 zr z2 comboları vardı ama Lite icin herhangi bir yazılım yapmadım macroda normal bir fareymiş gibi kullanıyorum saçma

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
cidden saçmalıyorlar ulan iyi ki bi trye server çıktı ücretsiz haa bokunu çıkardılar herkese ban herkese ban :D
Cidden şu oyuna emek verip yüksek liglere çıkılmaz oyun her an haksız yere ban atabilir içimden sövesim geliyor ama neyse

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Adamların yapabilecekleri bir hile yok arkaplanda çalışan 3. parti yazılımların çoğunu hile olarak algılıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oyun bedava olduğu için böyle birşey yapmışlar ve çok da iyi olmuş eğer böyle sorunlarınız varsa ticket atmanız daha iyi olur tabiki pubg lite ekibine

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga İletişime Geç Bir Siteye Ticket At

Üye
9 HİZMET YILI
ticket atsam bile birşey değişeceğini sanmıyorum çünkü cevapları kesin ve net olucak macro mause kullanıyorsunuz diye :D

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hakikaten hile kullanmadığın halde ban yediysen ve daha önce hiç hile yapmadıysan itiraz mail'i atmanı öneririm

Mail adresi : [email protected]

Örnek mail ;

Konu Başlığı:
PUBG Mobile hile kullanmadığım halde banlandım
Konu İçeriği:

Sayın PUBG Mobile yetkilileri , yakın zamanda hesabım hile kullandığım gerekçesiyle banlandı , bu yasağı kabul etmemekle beraber şiddetle itiraz ediyorum . Hesabım haksız yere yasaklanıp oyundan banlanmıştır , herhangi bir şekilde hile kullanmamış olmama ve kanıt , delil olmamasıyla birlikte uygunsuz bir davranışta yoktur . Eğer hesabımın kurallarınızı ihlal eden bir davranışı olduysa ihlal ettiğimi gösteren kanıt istiyorum . Hesabımın yeniden açılması konusunda sizden haber bekliyorum , iyi günler .

Hesap Bilgileri:
Hesap detayları:
Kullanıcı adı:
ID:
Seviye:

Üye
9 HİZMET YILI
Hakikaten hile kullanmadığın halde ban yediysen ve daha önce hiç hile yapmadıysan itiraz mail'i atmanı öneririm

Mail adresi : [email protected]

Örnek mail ;

Konu Başlığı:
PUBG Mobile hile kullanmadığım halde banlandım
Konu İçeriği:

Sayın PUBG Mobile yetkilileri , yakın zamanda hesabım hile kullandığım gerekçesiyle banlandı , bu yasağı kabul etmemekle beraber şiddetle itiraz ediyorum . Hesabım haksız yere yasaklanıp oyundan banlanmıştır , herhangi bir şekilde hile kullanmamış olmama ve kanıt , delil olmamasıyla birlikte uygunsuz bir davranışta yoktur . Eğer hesabımın kurallarınızı ihlal eden bir davranışı olduysa ihlal ettiğimi gösteren kanıt istiyorum . Hesabımın yeniden açılması konusunda sizden haber bekliyorum , iyi günler .

Hesap Bilgileri:
Hesap detayları:
Kullanıcı adı:
ID:
Seviye:
hacı hesaplık bişey yokki :D yeni hesap açıyorum yinede donanım ban yediğim icin oynayamıyorum onun çözümü lazım bana hesap dediğin acılır sürekli

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hacı hesaplık bişey yokki :D yeni hesap açıyorum yinede donanım ban yediğim icin oynayamıyorum onun çözümü lazım bana hesap dediğin acılır sürekli
İşte mail atıp durumu anlatacaksınki sorun çözülsün HWID yemişsin belliki eğer gerçekten hile kullanmadıysan sorun kalmayacaktır ancak işin komiği burası bir hile forumu kullandınmı kullanmadınmı ? kullandıysan hiç lafını etme çünki adamlar haklı

Üye
9 HİZMET YILI
İşte mail atıp durumu anlatacaksınki sorun çözülsün HWID yemişsin belliki eğer gerçekten hile kullanmadıysan sorun kalmayacaktır ancak işin komiği burası bir hile forumu kullandınmı kullanmadınmı ? kullandıysan hiç lafını etme çünki adamlar haklı
mobilde kullandım kullanmadım demiyorum ama pubg lite cıktığında hileyi silip de girdim VPN den olabilirmi ilk cıkıtıgında bu vpn ile girmeye calısmısdım

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
mobilde kullandım kullanmadım demiyorum ama pubg lite cıktığında hileyi silip de girdim VPN den olabilirmi ilk cıkıtıgında bu vpn ile girmeye calısmısdım
Geçmişte hile kullanmış ve detect edilmişsin bu durumda Lite'ı etkilemiş . Bir söz var bilirsiniz Zamanında yediğin hurmalar zamanı gelir ... geçmiş olsun , ancak yinede mail atmayı deneyebilirsin neticesinde lite için hile yapmadın .

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pubg Mobile için hileyi uzun zamandır kullanıyorum ban vs herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak bir sorun var pubg mobile için kurduğumuz hileyi, silsek bile pubg lite o dosyaları 3.part olarak algılıyor ve oyunu açmıyor. bu hile dosyalarını tamamen silip mobil oynuyacağımız zaman tekrar kurma ihtimalimiz varmı? biri yardımcı olabilir mi kime nerden ulaşacağımı bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...