usta macro farem var ondada eski yazılım yüklü yani şöyle diyim knigth icin 3-5 zr z2 comboları vardı ama Lite icin herhangi bir yazılım yapmadım macroda normal bir fareymiş gibi kullanıyorum saçmakesin hile yapmadım, herhangi bir zararlı yazılım da yüklü değildi diyorsan ticket atmanı tavsiye ederim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Adamların yapabilecekleri bir hile yok arkaplanda çalışan 3. parti yazılımların çoğunu hile olarak algılıyor.kesin hile yapmadım, herhangi bir zararlı yazılım da yüklü değildi diyorsan ticket atmanı tavsiye ederim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hacı hesaplık bişey yokkiHakikaten hile kullanmadığın halde ban yediysen ve daha önce hiç hile yapmadıysan itiraz mail'i atmanı öneririm
Mail adresi : [email protected]
Örnek mail ;
Konu Başlığı:
PUBG Mobile hile kullanmadığım halde banlandım
Konu İçeriği:
Sayın PUBG Mobile yetkilileri , yakın zamanda hesabım hile kullandığım gerekçesiyle banlandı , bu yasağı kabul etmemekle beraber şiddetle itiraz ediyorum . Hesabım haksız yere yasaklanıp oyundan banlanmıştır , herhangi bir şekilde hile kullanmamış olmama ve kanıt , delil olmamasıyla birlikte uygunsuz bir davranışta yoktur . Eğer hesabımın kurallarınızı ihlal eden bir davranışı olduysa ihlal ettiğimi gösteren kanıt istiyorum . Hesabımın yeniden açılması konusunda sizden haber bekliyorum , iyi günler .
Hesap Bilgileri:
Hesap detayları:
Kullanıcı adı:
ID:
Seviye:
İşte mail atıp durumu anlatacaksınki sorun çözülsün HWID yemişsin belliki eğer gerçekten hile kullanmadıysan sorun kalmayacaktır ancak işin komiği burası bir hile forumu kullandınmı kullanmadınmı ? kullandıysan hiç lafını etme çünki adamlar haklıhacı hesaplık bişey yokkiyeni hesap açıyorum yinede donanım ban yediğim icin oynayamıyorum onun çözümü lazım bana hesap dediğin acılır sürekli
mobilde kullandım kullanmadım demiyorum ama pubg lite cıktığında hileyi silip de girdim VPN den olabilirmi ilk cıkıtıgında bu vpn ile girmeye calısmısdımİşte mail atıp durumu anlatacaksınki sorun çözülsün HWID yemişsin belliki eğer gerçekten hile kullanmadıysan sorun kalmayacaktır ancak işin komiği burası bir hile forumu kullandınmı kullanmadınmı ? kullandıysan hiç lafını etme çünki adamlar haklı
Geçmişte hile kullanmış ve detect edilmişsin bu durumda Lite'ı etkilemiş . Bir söz var bilirsiniz Zamanında yediğin hurmalar zamanı gelir ... geçmiş olsun , ancak yinede mail atmayı deneyebilirsin neticesinde lite için hile yapmadın .mobilde kullandım kullanmadım demiyorum ama pubg lite cıktığında hileyi silip de girdim VPN den olabilirmi ilk cıkıtıgında bu vpn ile girmeye calısmısdım
@LAMBYFear'ın hwid id changer konusuna git orda banı kaldırabilirsin ben bugün yemiştim denedim çözüldü