- Yasaklandı
-
ssd ile harddiskin arasındaki fark ne yani biri ban yiyor biri yemiyor mu ?Format ile HWİD(Donanım)Banı kalkmaz.Yeni bir harddisk aldıysan eğer direk hile kullandıysan tekrardan donanım ban yemen normaldir.Donanım banı yemek istemiyorsan harddisk değil de SSD alabilirsin.
Şu SSD'yi alabilirsin :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ooo baya iyiymiş bu özellikHDD ile SSD arasında fark var tabii ama bazı SSD'ler var HWİD BAN yani Donanım Banı yemiyor,attığım SSD'yi alırsan senin için iyidir.
VPN veya Host benzeri uygulamaları kullanmana gerek yok dostum eğer için rahat etmek istiyorsa 1 haftada bir İP değiştirebilirsin.ooo baya iyiymiş bu özellikpeki hwid ban yememek için vpn vs bişey kullansan oluyor mu
HWİD Challanger değil HWİD Changer.Ayrıca HWİD değiştirilmez bir program yaparaktan.Tek çaresi vardır HDD veya SSD almaktır. İyi ForumlarDonanım banı dediğin HWID ban ise. HWID challenger ile yapabilirsin. Youtube vs. sitelerde çözümleri var bir bakmanı tavsiye ederim. Bende kaldırmıştım. Ama programın ismini tam hatırlayamadım kusura bakma.
Yazım hatası için kusura bakma. Harddisk banı kaldıralabiliyor bu şekilde.HWİD Challanger değil HWİD Changer.Ayrıca HWİD değiştirilmez bir program yaparaktan.Tek çaresi vardır HDD veya SSD almaktır. İyi Forumlar
Harddisk banı aynı bilgisayar üzerinden kaldırılmaz bunun Youtube'da çekilmiş videoları var fakat herşey eskisi gibi değil.Dediğim gibi yeni SSD veya HDD almak gerekir.Yazım hatası için kusura bakma. Harddisk banı kaldıralabiliyor bu şekilde.
kankam bunu alıp oyunu buna yükleyince açılacak eminmisin bunda ? denedin mi ? insanları masrafa sokmaHarddisk banı aynı bilgisayar üzerinden kaldırılmaz bunun Youtube'da çekilmiş videoları var fakat herşey eskisi gibi değil.Dediğim gibi yeni SSD veya HDD almak gerekir.
Ben başka oyunda HWİD Ban yemiştim ve internet sitesinde SSD satın aldım aldıktan sonra aldığım SSD'yi formattan sonra taktım ve HWİD Ban bu şekilde kalkmış oldu,istersen aldığım SSD'nin linkini atabilirim?kankam bunu alıp oyunu buna yükleyince açılacak eminmisin bunda ? denedin mi ? insanları masrafa sokma
gel sana hwid stoofer atayımformat atmak çözüm olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?