Çözüldü Pubg lite Hile Bitürlü çalıştıramadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hileyi Dün sorunsuz çalışıyordu fakat bügün bitürlü çalıştıramadım hile aktif edildi diyor fakat oyuna giriyorum aktif değil ne yapmam gerek nasıl bi yol izlemem gerek

Çözüm
Merhaba bazen bende bu sorunla karşı karşıya kalıyorum bazen tam ekrana aldığım zaman hile çalışıyor fakat pencere modunda ayarlayıp oyunu kapatıp tekrar hileyi açtığım zaman sorun düzeliyor kesin net bir çözüm olmayabilir bu eğer ki olumsuz sonuçlanırsa kusura bakma ama bir dene derim belki bundan dolayı olabilir.
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hileyi sil yeniden yükle belki güncellemesi gelmiştir ya da bilgisayardaki bütün herşeyin güncel değil mi donanımlardan tut proglamlara yani windows gibi işte kadar belki bunlardan dolayıda olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba bazen bende bu sorunla karşı karşıya kalıyorum bazen tam ekrana aldığım zaman hile çalışıyor fakat pencere modunda ayarlayıp oyunu kapatıp tekrar hileyi açtığım zaman sorun düzeliyor kesin net bir çözüm olmayabilir bu eğer ki olumsuz sonuçlanırsa kusura bakma ama bir dene derim belki bundan dolayı olabilir.

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim pcyi kapatıp açtıktan sonra tekrardan virüs programını kapatman lazım ve tekrar memory programını dosyaya çıkarıp öyle girmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...