ayn evin icinde araba ile ezdi beni bu kadarda olmaz yani hack kulan ama beli eden cok varbiraz önce motordan daha hızlı koşan adam vardı oyundabu işe el atacaklar kesin
baska oyunda kalmadı ki güzlelDüzelmez yakında herkes bırakır
bence ıp ban sartEN FAZLA FİX YER
bencede artık kimin hilesi iyise o birinci olurBöyle giderse hilesiz oynayanlar ya bırakır meydan hilecilere kalır ve hvh oynanır ya da bu olaya el atarlar![]()
herkez bırkakmaz bence oyunun yınede gideri varHERKEZ BIRAKIR MEYDAN BOMBOŞ OLUR
Dying light ya da farcry falan oyna bütün görevleri yapmaya çalış çok güzel oyunlar.ayn evin icinde araba ile ezdi beni bu kadarda olmaz yani hack kulan ama beli eden cok var
Post automatically merged:
baska oyunda kalmadı ki güzlel
ayn artık pubg bildigin hayat felesefesi bazı kısılerın abi adamlar aksamdan sabah kadar oynuyorlardüzelmeme ihtimali yok adamlar bu oyunlardan servet kazanıyorlar. bırakıp giderlermi hiç
knk güzelde onlar cok sarmıyor pubg gibiDying light ya da farcry falan oyna bütün görevleri yapmaya çalış çok güzel oyunlar.
Evet orda çok az ama çok zor bütün oyuncular profesyonel olmuşpubg steam hesabından alıp oynamak lazım orda hile yok gibi bişe
knk onun icinde sistem lazım adamlar 20 k pc lerler oynuyorpubg steam hesabından alıp oynamak lazım orda hile yok gibi bişe
tam guzel lut yaptım dıyorum hile denk geliyor öluyorumbu taraf zor değil ama iş çığrından çıktı sanırım inanılmaz hileli oyuncu var
bence sistemlerı iyi ondan iyi oynuyolarEvet orda çok az ama çok zor bütün oyuncular profesyonel olmuş
ayn ben hic hile kulanmadan ban yedım bı hesab tabi ara işi ciddiye alıyorlardı 100 yıl ban felan yiyordun ama şimdi 1 gün 1 hafta felan vermeye başladırlar oda caydırıcı olmuyor