Onaylı Üye
Arkadaşlar bir 3 haftalık kullanım sonunda banlandım fakat biraz aimbot ve bazen de speed açmıştım büyük ihtimalle bundandır. Sizlerden de banlanan var mı
maalesef benimde oldu kardeşim. speed nasıl açılıyor bilmiyorum ama normal oynadım ve oyundan çıktım bir şey yoktu. ertesi gün açınca hesap banlanmış. hemde 10 yıl.Arkadaşlar bir 3 haftalık kullanım sonunda banlandım fakat biraz aimbot ve bazen de speed açmıştım büyük ihtimalle bundandır. Sizlerden de banlanan var mı
iyi 10 yemişsin ben 100 yemiştim yan hesaptan allahtan ana hesap değildi o kadar para bidaha yatırmazdımmaalesef benimde oldu kardeşim. speed nasıl açılıyor bilmiyorum ama normal oynadım ve oyundan çıktım bir şey yoktu. ertesi gün açınca hesap banlanmış. hemde 10 yıl.
adam öldürsen gerçekte 10 yıl vermiyoriyi 10 yemişsin ben 100 yemiştim yan hesaptan allahtan ana hesap değildi o kadar para bidaha yatırmazdımzaten ana hesap hilesiz kullanıyorum 200 TL'Lik emek var bide hileye alışmışım baktım adamlar gözükmüyo ses te kasmıyorum ölüyorum
![]()
belli etmediğin sürece hayır bide uçan arabadır yüksek zıplamadır kullanma yemessinaimbot ve speed in dışında hile diğer kullanımlarda ban atıyormu acaba ?
evet 10 vermiyo müebbet veriyoadam öldürsen gerçekte 10 yıl vermiyorsanalda 10 nedir
![]()
sanırım other'da Speed hack diye yazıyomaalesef benimde oldu kardeşim. speed nasıl açılıyor bilmiyorum ama normal oynadım ve oyundan çıktım bir şey yoktu. ertesi gün açınca hesap banlanmış. hemde 10 yıl.
knk link atılmıyo site üzerinden aktif ediyosun hileyi onaylı üye olman lazım 50 yorum atıp.Hile linki atarmisin reis
ne yapmamız gerekiyor?Kardeşim Hile Fix Yedi Diye Biliyorum Ben Kullananlar Ban Yiyor Sanırım
hile indirilmiyor enjekte ediliyor ve bunu yapabilmen için üyeliğini yükseltmen lazım min 50 mesajın olmalıHile linki atarmisin reis
siz ne kullanarak ban yediniz nasıl oldu ?hile ban yemeye başladı arkadaşlar 2 charım banlandı