- Yasaklandı
Yön tuşlarının üstünde bulunan "Home" tuşu ile menüyü açıp kapatabilirsin. İstediğin ayarı oradan yapabilirsin dostum.suan hile egım yuvarlak felan geldı ama ayarlama butonu o kare gelmedı !
azönce tekrar girdim oldu geri kayboldu ınset tuşundan açılıp kapanmıyomuyduaga ya bazı dosyaların eksik veya hile güncel değil ya da tekrar tekrar dene
antrean modu derken? hile aktif olmuyokıAntrenman modu dene
baypaas tan acmıycakmıyız oyunuSona kalam cmd ekranındaki yazı o. Hile aktif olduktan sonra kapatacaksın onu. Hileyi kuramadıysan yardımcı olayım dostum. Öncellikle XFProject aç ve bekleniyor olunca siteden hileyi seç ve yükle de. Birkaç saniye sonra sana oyunun launcherinin beklendiğini belirtecek. O esnada oyunun launcherinden "Başlat" butonuna basıp gireceksin. Hile zaten aktif olacak bu esnada. Arkada o dediğin hatayı veren bir cmd ekranı açık kalacak. Onu kapat artık ona ihtiyacın yok. Oyuna girip hileyle oynayabilirsin sonra.
dediklerini harfiyen yerıne getırdım hıle aktıf olmuyor kardesım bende kullandım daha once oluyordu sımdı aktıf olmuyor@BluLEbeL Direk hile aktif oluyor zaten gerek yok. Ayrıca çıktığından beri kullanıyorum ban gibi bir durum söz konusu olmadı hiç. Sorun yok yani.
Discord ver özelden. Benim ekranı sana paylaşacağım. İzle nasıl yaptığımı. Aynısını uygula olması gerekir.dediklerini harfiyen yerıne getırdım hıle aktıf olmuyor kardesım bende kullandım daha once oluyordu sımdı aktıf olmuyor
suan hile egım yuvarlak felan geldı ama ayarlama butonu o kare gelmedı !Discord ver özelden. Benim ekranı sana paylaşacağım. İzle nasıl yaptığımı. Aynısını uygula olması gerekir.
Yön tuşlarının üstünde bulunan "Home" tuşu ile menüyü açıp kapatabilirsin. İstediğin ayarı oradan yapabilirsin dostum.suan hile egım yuvarlak felan geldı ama ayarlama butonu o kare gelmedı !
teşekkür ettim kardesım yardımından dolayı çalışıyorYön tuşlarının üstünde bulunan "Home" tuşu ile menüyü açıp kapatabilirsin. İstediğin ayarı oradan yapabilirsin dostum.
Not: Misc bölümündekilerin ban ihtimali yüksek o yüzden şahsen önermiyorum bilgine. Esp-Aim açman yeterli. Fazla abartma ama onuda.
Rica ederim, iyi forumlarteşekkür ettim kardesım yardımından dolayı çalışıyor![]()