Çözüldü PUBG Lite hilesi thread stopping hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaslar hile aktif olmuyor nedenı nedır acaba çalıştıramadım: Thread Stopping :6824 bunun gibi hatalar veriyor acil yardım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile aktif gösteriyor ama oyundakı ayar butonları açılmıyor

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sona kalam cmd ekranındaki yazı o. Hile aktif olduktan sonra kapatacaksın onu. Hileyi kuramadıysan yardımcı olayım dostum. Öncellikle XFProject aç ve bekleniyor olunca siteden hileyi seç ve yükle de. Birkaç saniye sonra sana oyunun launcherinin beklendiğini belirtecek. O esnada oyunun launcherinden "Başlat" butonuna basıp gireceksin. Hile zaten aktif olacak bu esnada. Arkada o dediğin hatayı veren bir cmd ekranı açık kalacak. Onu kapat artık ona ihtiyacın yok. Oyuna girip hileyle oynayabilirsin sonra.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sona kalam cmd ekranındaki yazı o. Hile aktif olduktan sonra kapatacaksın onu. Hileyi kuramadıysan yardımcı olayım dostum. Öncellikle XFProject aç ve bekleniyor olunca siteden hileyi seç ve yükle de. Birkaç saniye sonra sana oyunun launcherinin beklendiğini belirtecek. O esnada oyunun launcherinden "Başlat" butonuna basıp gireceksin. Hile zaten aktif olacak bu esnada. Arkada o dediğin hatayı veren bir cmd ekranı açık kalacak. Onu kapat artık ona ihtiyacın yok. Oyuna girip hileyle oynayabilirsin sonra.
baypaas tan acmıycakmıyız oyunu

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
@BluLEbeL Direk hile aktif oluyor zaten gerek yok. Ayrıca çıktığından beri kullanıyorum ban gibi bir durum söz konusu olmadı hiç. Sorun yok yani.
dediklerini harfiyen yerıne getırdım hıle aktıf olmuyor kardesım bende kullandım daha once oluyordu sımdı aktıf olmuyor

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
suan hile egım yuvarlak felan geldı ama ayarlama butonu o kare gelmedı !
Yön tuşlarının üstünde bulunan "Home" tuşu ile menüyü açıp kapatabilirsin. İstediğin ayarı oradan yapabilirsin dostum.
Not: Misc bölümündekilerin ban ihtimali yüksek o yüzden şahsen önermiyorum bilgine. Esp-Aim açman yeterli. Fazla abartma ama onuda.

Çözüm
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yön tuşlarının üstünde bulunan "Home" tuşu ile menüyü açıp kapatabilirsin. İstediğin ayarı oradan yapabilirsin dostum.
Not: Misc bölümündekilerin ban ihtimali yüksek o yüzden şahsen önermiyorum bilgine. Esp-Aim açman yeterli. Fazla abartma ama onuda.
teşekkür ettim kardesım yardımından dolayı çalışıyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...