Çözüldü PUBG Lite hileyle oynarken oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bugün hileyi kullandığım maçlarda sık sık oyundan atma sorunu yaşadım. Bilgisi olan var mı?

Çözüm
Sistem gereksiminden kaynaklı olabilir yoksa hilenin oyundan atacağını düşünmüyorum bu platform başarılı bir platform sistem gereksinimlerini yazar mısın rica etsem merak ettim?
Post automatically merged:

ve birde oyundaki ekran ayarını kenarsız yaparsan belki sorun çözülebilir denemeni tavsiye ediyorum
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sistem gereksiminden kaynaklı olabilir yoksa hilenin oyundan atacağını düşünmüyorum bu platform başarılı bir platform sistem gereksinimlerini yazar mısın rica etsem merak ettim?
Post automatically merged:

ve birde oyundaki ekran ayarını kenarsız yaparsan belki sorun çözülebilir denemeni tavsiye ediyorum

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
pcnin yavaşlıgından olabilir veya connect sıkıntısı olabilir, pc iyi ise connect bak

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evet bu sorun bendede oluyor yalnız hile aktif olmadan atıyor direk beni anlamadım

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
i3 8100+8 gb ram + 1050ti+b360 pro anakart.Sistem gayet yeterli.Ayrıca sıvı soğutma var sistemde.Kenarsız modda oynuyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bir ekran görüntüsü alabilsen güzel olurdu tam olarak nasıl bir hata veriyor ?

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,bugün hileyi kullandığım maçlarda sık sık oyundan atma sorunu yaşadım.Bilgisi olan var mı?
bu sorun son zamnalarda acılan konulara bakılırsa cogu kısıede var bende dahıl 30dk bekleyıp girince düzeliyor hata vermıyor gun boyunca

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimal güvenlik duvarıyla alakalı mcafee falan kullanıyorsan kapatmanı öneririm bendede olmuştu fakat araştır sen bi..

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence hileden kaynaklı bşr sıkıntı değil seninikisi pc ile ilgili bir sıkıntın var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...