Çözüldü Pubg lite mikrofon ses gitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaslar ben kulakligi yeni aldim pubg mobilede sesim cok iyi bir sekilde karsi tarafa gidiyor baska oyunlardada oyle ancak pubg liteye girdiyimde ilk basta lobideyken sesim guzelce gidiyor oyuna basladikdan sonra ise hic bir sekilde sesim gitmiyor lutfen yardimci olurmusunuz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyun esnasında sesi kapa aç yap 4-5 defa ctrl-T ile açık kapatabiliyorsun sonra düzelir

Çözüm
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyun esnasında mic girişine bir bak azcık kurcala belki kir pas o an sıkıntı çıkarıyordur
dosdum yanitin icin tessekurler ama men bu kulakligi daha 1 hafta once aldim bi de yukardada yazdim diger oyunlarda sorunsuz calisiyor diye
Post automatically merged:

Bas Konuştan Her Zamana Almayı Denedin Mi
evet denedim zaten ilk basda lobideyken ses cok iyi gidiyor oyuna girince bugami giriyor noluyorsa ses hic gitmiyor

Ayarlar'da giriş ve çıkış ayarını yaparsanız bir sorun olmaz
ayarlarin hepsi 100 de

oyun esnasında sesi kapa aç yap 4-5 defa ctrl-T ile açık kapatabiliyorsun sonra düzelir
tessekurler cevap icin deniyecegim

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
mikrofonu tekrar tak çıkart ses kartından kulaklık sec. olmazsa mıkrofon ayarlarına gir ordan test et.oda olmadı ses kartı ıcın ayarlar var internette onu indir ben öyle yaptım düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
belki işe yarayabilir alt+tab ile masaüstüne dönüp tekrar oyuna dönebilirsin bazen böyle şeyler de ilginç bir şekilde işe yarayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...