beyler hali hazırda pugb de optimizasyon sorunu varken adamlar lite çıkardı ama bu oyun da tutmadı ve güncellemeye falan da kapattılar anlayamıyorum aslında tam düşük sistemlere göre bir oyun sizce neden böyle oldu?
lite oynamak yerine çoğunluk mobile oynamayı tercih ediyor ondandırbeyler hali hazırda pugb de optimizasyon sorunu varken adamlar lite çıkardı ama bu oyun da tutmadı ve güncellemeye falan da kapattılar anlayamıyorum aslında tam düşük sistemlere göre bir oyun sizce neden böyle oldu?
mobili mesela pc de oynamak da zor şuan yine iyi pc istiyor ilginç doğrusulite oynamak yerine çoğunluk mobile oynamayı tercih ediyor ondandır
Bence eğer tutsaydı güncellemeyi geçtim turnuvaları bile çıkardı dostumDediğin gibi düşük sistemler için çıkarılmış bi oyun daha ne kadar fazla güncellenebilir ki
adamlar saldı oyunu steam pubg oyuncu kaybettiginden güncellem gelmıyorbeyler hali hazırda pugb de optimizasyon sorunu varken adamlar lite çıkardı ama bu oyun da tutmadı ve güncellemeye falan da kapattılar anlayamıyorum aslında tam düşük sistemlere göre bir oyun sizce neden böyle oldu?
aga steam pubg de pubg lite bitti artık mobil versiyonuda öyle en yakın sürede kapanma dileğiyle
asdasdaga steam pubg de pubg lite bitti artık mobil versiyonuda öyle en yakın sürede kapanma dileğiyle
Belli aralıklar da turnuvalar oluyor zaten. Oyunun şuan kemik bir kitlesi varBence eğer tutsaydı güncellemeyi geçtim turnuvaları bile çıkardı dostum
aynen öyle en fazla karşıma 3-4 oyuncu geliyor ve oyunun neşesi kaçıyor malesefoyuncuların hepsi bot ya hiç gerçek oyuncu gelmiyor önünüze gelen bot
pubg lite daha güncelleme olmazsa git gide botlar da artacak
silahlar aşırı sekiyo ondan oynamıyo milletbeyler hali hazırda pugb de optimizasyon sorunu varken adamlar lite çıkardı ama bu oyun da tutmadı ve güncellemeye falan da kapattılar anlayamıyorum aslında tam düşük sistemlere göre bir oyun sizce neden böyle oldu?