sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Merhaba forumdaşlar ne yazık ki severek oynadığım bence güzel olan yerli yapım p2w denmese de aslında p2w olan bu güzelim oyun kapandı 
Herkes bir çok sebep söylemiş Valorant çıkışından dolayı, yetersiz oyuncu, optimizasyon sorunları vs vs bir çok şey söylendi.
Benim şahsi fikrim şu olacaktır: bir oyun yaratmaya kalkışmak çok ciddi yatırımlar istiyor unreal engine ile yapılmış bu oyunda doğal olarak baştan objeleri yapmaya kalkarsanız çok fazla vakit alacaktır e bundan dolayı sizde hali hazırda yapılmış satılığa çıkmış objeleri almanız gerek ama sabotaj oyun geliştiricisi
Yani özetle harcanan 10 gelen 1-2 olunca doğal olarak firmada yaptıkları oyunu yayımcı firma TYPER Games Türkiye ve Avrupa sunucularını kapatmıştır.
Latin Amerika sunucusunda oynayabilmek için bir kaç şey denedim lakin oyun Latin Amerika'da da kapatılmış.
Bu oyunu seviyordum ve özellikle Hildor(COMA) bu oyun için çok çabalamıştı onu hiç unutmayacağım discord üzerinden turnuvalar düzenlerdi oyuncularla sohbet ederdi artık geriye sadece geçmiş geçmişte güzeldi demek kalıyor.
Herkes bir çok sebep söylemiş Valorant çıkışından dolayı, yetersiz oyuncu, optimizasyon sorunları vs vs bir çok şey söylendi.
Benim şahsi fikrim şu olacaktır: bir oyun yaratmaya kalkışmak çok ciddi yatırımlar istiyor unreal engine ile yapılmış bu oyunda doğal olarak baştan objeleri yapmaya kalkarsanız çok fazla vakit alacaktır e bundan dolayı sizde hali hazırda yapılmış satılığa çıkmış objeleri almanız gerek ama sabotaj oyun geliştiricisi
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
kendileri tarafından her şeyi baştan yapıldı bu ciddi emek, zaman ve çalışan gerektirecektir. Bu oyunu yaparken ciddi paralar harcadılar bitmedi pr içinde ciddi bir bütçe ayrıldı lakin olmadı çünkü oyuncuların bilgisayarları iyi seviyede değildi malum alım gücümüz pek iyi değil.Yani özetle harcanan 10 gelen 1-2 olunca doğal olarak firmada yaptıkları oyunu yayımcı firma TYPER Games Türkiye ve Avrupa sunucularını kapatmıştır.
Latin Amerika sunucusunda oynayabilmek için bir kaç şey denedim lakin oyun Latin Amerika'da da kapatılmış.
Bu oyunu seviyordum ve özellikle Hildor(COMA) bu oyun için çok çabalamıştı onu hiç unutmayacağım discord üzerinden turnuvalar düzenlerdi oyuncularla sohbet ederdi artık geriye sadece geçmiş geçmişte güzeldi demek kalıyor.