- Konuyu başlatan
-
bildiğim kadarıyla normal pugb den daha az sekiyo silahlarsilahlar aşırı sekiyo ondan oynamıyo millet
bunun sebebi mobilde silahların sekmemesi olabilir mi sence ?pubg lite oynayan yok herkes mobile sarmış durumda.
gerçekten mobil patladı gitti baş sebeebi reklam ve yayıncılar da olabilirMobilde deli gibi insan var ama lite cidden az oyunculu
me too bro, its free,looking after PUBG and you can take high FPS in gameI don't understand why not patching.
olabilir dostum mobilde oyunu baya kolay hale getirmişler bizler için ama ben çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum bunun iyiy oyuncuyla kötü oyuncu farkı çok belli olmuyor geneldeEvet anlayamadım ben de belki de mobil daha rahat ettiricidir insanlar için yerden almalar falan kolay ya.
adamlarda bi yandan haklı oyuncu olmayınca mecburen bot atmaları gerekecekbotların artması oyunun kalitesini düşürüyor
Bot sadece sabahları oluyor kankaoyuncuların hepsi bot ya hiç gerçek oyuncu gelmiyor önünüze gelen bot
pubg lite daha güncelleme olmazsa git gide botlar da artacak
mobile çöptür lite candır daha gerçekçibildiğim kadarıyla normal pugb den daha az sekiyo silahlar
Post automatically merged:
bunun sebebi mobilde silahların sekmemesi olabilir mi sence ?
insanlar lite a alışsa mobile in yüzüne bakmaz da işte.Pubg veya pubg mobile çok oynandığı için Lite tutmadı
haklısın ama sistemi düşük insanları düşünürsek yeni çıkan oyunlardan yine oynayacakları pek bişey yok şuanPubg nin olayı bitti artık dostum eskisi kadar rağbet görmüyor yeni çıkan oyunlara yöneldi artık insanlar
PUBG nin de oyuncusu çok düştü bence sadece mobillik bir durum var ortada dostumPubg veya pubg mobile çok oynandığı için Lite tutmadı
arkadaşın açıkladığı gibi aynenIsimsizProGamer
PubgLite PUBG ' yi alacaklar için yapılmıştır diye biliyorum
PUBG ' yi alacaklar PubgLite'de Oynayıp Beğenirlerse PUBG Alması İçin Yapıldı
ama bence yalan ama doğruda olabilir;
Sanmıyorum öyle olsa oyuna kutu vb. yenilikler gelmezdi hatta hala ara ara güncellemeler ile yeni şeyler ekleniyor uğraşmazlardıarkadaşın açıkladığı gibi aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?