PUBG LITE Oyundan Atma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar.

Pubg Lite'yi indirdim ve oynamaya çalıştım. Eğitim moduna girdim. Belli bir zaman sonra oyundan atıyodu. Bu süreyi hesapladım ve her 6.30. dakikada kendini hata vermeden oyundan attığını farkettim.
Mail attım. Salak salak otomatik mesaj attılar. Harddiskini boşalt, internetini düzelt diye. Sorunun videosunu istedi sonra biri. Video çekip attım bi daha da geri dönen olmadı.
Konuyu burada ve çeşitli kanallarda araştırdım. Neredeyse benim sorunumu yaşayan bir sürü insan buldum ama hiç kimsenin bir çözümü yok. Onlarında belli bir süre ardından oyundan atıyormuş.

Lenovo y70-70 touch'ım var. Oldukça kaliteli bir zamazingo. Normal pubg de oynayabiliyorum. Başta bilgisayarım ısınıyo kendini kapıyo sandım, öyle bir durum yok. Görev yöneticisine baktım. Onda da windows dışında bir şey çalışmıyor. Temp'i ve bilgisayar temizliklerini sık sık yaparım. Ama bu pubg lite'yi çalıştıramadım ve çok fazla kişinin belli bir süre geçtikten sonra oyundan atma sorunu var.

Bilen bilmeyen, deneyimli deneyimsiz herkesi bu sorunu çözmeye davet ediyorum. Yorumlarını bekliyorum. İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum ne yaparken oyundan atıyor tam olarak belirtir misin

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
UUID yani sistem banı yemiş olabilirmisin? TR Veya Vpn ile bağlandığımız tayland sunucusunda hile kullanmaya çalıştınmı?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Microsoft Net Framework / DirectX S / Microsoft Visual C++ uygulamalarının son sürümlerinin olduğundan emin misin?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Grafik ayarlarını düşürmeye çalış ( düşük değilse ) windows güncellemelerini yap veya kaldır onun haricinde internet bağlantın stabil mi ve battleeye ile ilgili herhangi bir sorun olma olasılığı var mı

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Dostum ne yaparken oyundan atıyor tam olarak belirtir misin
Yani hile falan yok zaten. Yok vpn ile indir de bilmem ne yap. Mayısta bizim ülkemize gelmiş. Her şeyin normal oması lazımdı. Ne yaparken tam olarak oyundan atıyor dersen eğer, oyuna giriyorum. facebookla bağlanıyorum önce. sondan sonra eğitime giriyorum. Eğitimde her 6.30 dakkada atıyo. Yani videosu uzun. ama hiç bi şey demeden atıveriyo. sonra bi keresinde lobide bekledim hani bi şey olcak mı diye. 6.30 dakka sonra lobide oyun çöktü attı. Anlamıyorum ki abi.
UUID yani sistem banı yemiş olabilirmisin? TR Veya Vpn ile bağlandığımız tayland sunucusunda hile kullanmaya çalıştınmı?
daha pubg litenin hilesi var mı onu bilmiyorum da hile bulup çalıştırayım. aynı zamanda vpn falan uğraşmadım ben. bu oyun bizim ülkemize mayısta geldi. sorunsuz oynayabilen insanlar var. ama nbenim sorunumu yaşayan çok daha fazla insan var. ama destek mestek yok.
İndirip oynamaya çalıştım diyor yeni büyük ihtimal
yeni evet. youtube da yazdım birisi oyundan atma sorunu diye yazmış. ama lüzumsuz şeyleri güncelleştir diyo bana.
Hard disk dğeiş kardeşim
harddiskim 240 gb ssd samsung. Hitman 2018 için ve steam pubg için değiştirmediğim şeyi pubg lite mi için değiştireyim?
Microsoft Net Framework / DirectX S / Microsoft Visual C++ uygulamalarının son sürümlerinin olduğundan emin misin?
Onların tam olduğunu düşünüyodum. ardından özellikle kendi sitesinden indirip yaptım. orda diyo şunları şunları indircen diye. onları yaptım. 6.30 uncu dakkaya geldiği an bir eksik bir fazla oyundan atıyor. çıldırcam nasıl sorun bu. bilgisayarda ısınma olsa anlarım. bilgisayarda arkada bi şey çalışsa onu da anlarım. bunun içinde çalışan anti cheat programı nedeneyle desek arkada mikrosoftun lüzumsuz şeyleri açık işte ne açıyım ki.
Grafik ayarlarını düşürmeye çalış ( düşük değilse ) windows güncellemelerini yap veya kaldır onun haricinde internet bağlantın stabil mi ve battleeye ile ilgili herhangi bir sorun olma olasılığı var mı
windows güncellemelerini bugün yaptım günceleme yok diyo işte. o sitesindesi istediği uygulamaları da bitirdim. internet bağlantım 8 mgbit lan bağlantısı. pubg mobilede 32 ms alıyorum. battleeye hakkında sorun çıktığını düşünüyorum. sanırım o kapattırıyo bi şey görüyo belkide bilgisayarımda oyundan atıyo. ama oyun daha yeni çıktı hilesi gelsin.

böyle direk aha şunu şunu yap diyen biri lazım. format falan mı atsam?

Üye
6 HİZMET YILI
Yani hile falan yok zaten. Yok vpn ile indir de bilmem ne yap. Mayısta bizim ülkemize gelmiş. Her şeyin normal oması lazımdı. Ne yaparken tam olarak oyundan atıyor dersen eğer, oyuna giriyorum. facebookla bağlanıyorum önce. sondan sonra eğitime giriyorum. Eğitimde her 6.30 dakkada atıyo. Yani videosu uzun. ama hiç bi şey demeden atıveriyo. sonra bi keresinde lobide bekledim hani bi şey olcak mı diye. 6.30 dakka sonra lobide oyun çöktü attı. Anlamıyorum ki abi.

daha pubg litenin hilesi var mı onu bilmiyorum da hile bulup çalıştırayım. aynı zamanda vpn falan uğraşmadım ben. bu oyun bizim ülkemize mayısta geldi. sorunsuz oynayabilen insanlar var. ama nbenim sorunumu yaşayan çok daha fazla insan var. ama destek mestek yok.

yeni evet. youtube da yazdım birisi oyundan atma sorunu diye yazmış. ama lüzumsuz şeyleri güncelleştir diyo bana.

harddiskim 240 gb ssd samsung. Hitman 2018 için ve steam pubg için değiştirmediğim şeyi pubg lite mi için değiştireyim?

Onların tam olduğunu düşünüyodum. ardından özellikle kendi sitesinden indirip yaptım. orda diyo şunları şunları indircen diye. onları yaptım. 6.30 uncu dakkaya geldiği an bir eksik bir fazla oyundan atıyor. çıldırcam nasıl sorun bu. bilgisayarda ısınma olsa anlarım. bilgisayarda arkada bi şey çalışsa onu da anlarım. bunun içinde çalışan anti cheat programı nedeneyle desek arkada mikrosoftun lüzumsuz şeyleri açık işte ne açıyım ki.

windows güncellemelerini bugün yaptım günceleme yok diyo işte. o sitesindesi istediği uygulamaları da bitirdim. internet bağlantım 8 mgbit lan bağlantısı. pubg mobilede 32 ms alıyorum. battleeye hakkında sorun çıktığını düşünüyorum. sanırım o kapattırıyo bi şey görüyo belkide bilgisayarımda oyundan atıyo. ama oyun daha yeni çıktı hilesi gelsin.

böyle direk aha şunu şunu yap diyen biri lazım. format falan mı atsam?
merhabalar. bu lite versiyonda bahsettiğiniz problemi yaşayanlardanım. monster laptop aldım sadece bu oyunu kurdum ama 4 6 dakika civarlardında hiç bir hata vermeden atıyor. tekrar bağlan falan filan işin zevki bitiyor. youtube da üç beş hata videoları var ama çare üretmeyen bilgiler.yeni pc yi format bile attırdım malesef olmadı.ne olacak şimdi lite'yi oynayamayacak mıyız. var mı yeni gelişmeler çözümler. teşekkürler şimdiden

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
merhabalar. bu lite versiyonda bahsettiğiniz problemi yaşayanlardanım. monster laptop aldım sadece bu oyunu kurdum ama 4 6 dakika civarlardında hiç bir hata vermeden atıyor. tekrar bağlan falan filan işin zevki bitiyor. youtube da üç beş hata videoları var ama çare üretmeyen bilgiler.yeni pc yi format bile attırdım malesef olmadı.ne olacak şimdi lite'yi oynayamayacak mıyız. var mı yeni gelişmeler çözümler. teşekkürler şimdiden
kesinlikle. ama konu öldü. kimse cevap da veremedi sanırım. buna çare bulamıyoruz.

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba Suleymankapkac20,

PUBG LITE destege ulaştığın için teşekkürler.

Oyunda yaşadığın sıkıntılardan dolayı senden özür diliyoruz.

Sorununun çözümü için aşağıdaki talimatları uygulamanı öneririz.

- C:\Users\UserName \AppData\Local\ShadowTrackerExtra\Saved\Config dosya konumuna git ve WindowsNoEditor dosyasını sil
- Daha sonra başlatıcıya gir ve oyun dosyalarını doğrula

Eğer AppData klasörünü bulamazsanız. Windows + R yaparak açılan pencerede Appdata yazıp OK tuşunu basarak yine bu klasöre gire bilirsiniz.

Umarım bu yöntem sorununu çözmekte işe yarar. Sorun devam ediyorsa lütfen bize ulaşmaktan çekinme.

Herhangi başka bir sorunun olursa bize ulaşmaktan çekinme!

PUBG LITE
böyle bir dönüş yaptılar.denemedim henüz ama bakacaz. pek ümidim yok ama. bir gelişme olursa bilgilendiririm

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
PC içi tüm uptade'leri yap yeniden başlat pc'yi, yine olmazsa donanımında sıkıntı vardır ssd falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...