Üye
Ben normalde sorun yaşamıyorum fakat lite da bi hileniz var bunun token mı artık bilmiyorum onaylaması için siteye giriş yapmamı istiyor yani otomatik uygulama yapıyor fakat proxifer olduğu için otomatik banned yiyorumVermiş olduğum siteden download hızı iyi olan, farklı bir Proxy adresi deneyin. Sorununuz devam ederse NordVPN öneririm.
@jacks030303 PM yoluyla ulaşamıyorum. Lütfen proxifier adlı programda şu proxy'yi kullanır mısınız ::
Adress: 182.52.51.103 Port: 4153
Sock Version 4
Use Socks4 Extension : Tik atmanız lazım.
Şahsen bu proxy ile hile de açıyorum. Lagsız, sorunsuz şekilde oynuyorum.
Bilgi için Teşekkürler.
@ndngailesi Denenebilir. Hiç bakmadım.
Post automatically merged:
Rica ederim. Her zaman.
Oyuna girdikten sonra uçaktayken proxifier programına sağ tıklayarak exit derseniz. Kendi internetinizle oynarsınız. Oyun sonu proxifier programını tekrar açarak bağlantınızın kopmamasını sağlayabilirsiniz.Eline sağlık ayrıntılı güzel anlatım ama ping çok yüksek oluyor okadar proxy denedim ama yok adamlar her türlü ping farkını kullanarak vuruyorlar
Bunu crash hatası verdiği zzamaan yapıyordum lag da aazallma fark ediliyor ama ping de bu durum pek geçerli olmuyorOyuna girdikten sonra uçaktayken proxifier programına sağ tıklayarak exit derseniz. Kendi internetinizle oynarsınız. Oyun sonu proxifier programını tekrar açarak bağlantınızın kopmamasını sağlayabilirsiniz.
Post automatically merged:
@#Eq1NoX Hocam konuyu pubg lite içerisine taşır mısınız ?
neden?valla ben türkiye sunucusunu bekliycem
Bunu crash hatası verdiği zzamaan yapıyordum lag da aazallma fark ediliyor ama ping de bu durum pek geçerli olmuyor
TeşekkürlerGüzel konu dostum + :gelisirabii:
Bi bak bakayım çıkmışmı bebeğim12 Şubatta çıkıyor.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?