Who Will You Kiss
Seçkin Üye
Arkadaşlar Sizce Ban yeme Sebebim Neden Safe Takılmam Halında Ban yedım Bence Ünlü Bir Yayıncıya Denk Geldim Yada Oyun Gorevlisine Sizce ?
en azından 144 saatlik dua et 100 yıl yememişsin sanırım hileyi fazla belli ettinArkadaşlar Sizce Ban yeme Sebebim Neden Safe Takılmam Halında Ban yedım Bence Ünlü Bir Yayıncıya Denk Geldim Yada Oyun Gorevlisine Sizce ?Ekli dosyayı görüntüle 43696
Ben Hilenin Bütün Ozelliklerine Hakımım Kankam Oyuzden Oynarken Safe Takılıyordum Izleyenlere Dıkkat Edıyordum Oyundan Çıkdıktım Sonra Gırdıgımda Ban oflıne ıkenizleyen herkes reportlamış da olabilir. dediğiniz ihtimal de yüksek ama neyseki 144 saat vermiş. hile aktif miydi
Yenı Ogrendım Bu hesapda 3 kez 24 sat yedım ondan atarmıs .Herkese Çok teşekkür ederim.Dikkat et bundan sonra 100 yıl ban yiyebilirsin daha önce 2 kez 24 saat ban yedin mi?
Ben Hilenin Bütün Ozelliklerine Hakımım Kankam Oyuzden Oynarken Safe Takılıyordum Izleyenlere Dıkkat Edıyordum Oyundan Çıkdıktım Sonra Gırdıgımda Ban oflıne ıken
safe takıldığın için süreli yememişsin bana sınırsız attılarArkadaşlar Sizce Ban yeme Sebebim Neden Safe Takılmam Halında Ban yedım Bence Ünlü Bir Yayıncıya Denk Geldim Yada Oyun Gorevlisine Sizce ?Ekli dosyayı görüntüle 43696