Sebebi her silahın full eklentideki hassasiyeti farklıdır. Örnek olarak M416 için macroyu aktif ettiniz. Ama M762 buldunuz. Full eklenti olmasına rağmen yukarı sekme olacaktır. Ama tabiki normaline nazaran az olarak. Çünkü M416'daki aşağı çekme ayarı çalışıyor olacak o esnada.
Rampage mouse elime geçse onu da yazarım ama bu şekilde yazılımı varmı bilmiyorum. Çünkü bu macro olayı biraz detaylıdır Logitech'lerde var onun haricinde hangi markaların tam donanımlı yazılımı var bilmiyorum. İnternette yapan elbet vardır. Alıntılamak zorunda kalırım
Malesef. Dürbün arttıkça dikey çekme ayarının artması lazım. Yani benim hepsine göre dengeli bir ayar yapıp her dürbünü ayrı ayrı paylaşmam gerekir. Anlık olarak da değişmek mümkün olmuyor. Örnek olarak şu olabilir. 3x makro olarak kullanmak istiyorsunuz diyelim. Holo-red için ihtiyaç duymuyorsanız sadece 3x içinde olur. Mouse N ve 3 olarak iki ayrı moduyla oyun anında anlık değişmenizi sağlar.
Bir başka konu paylaşıcam. Onda anlık olarak nasıl değişeceği olacak farklı modu var test aşamasındayım