Seçkin Üye
Arkadaşlar. A4 Tech farelerin bir güzel özelliği makro yazılabiliyor olmasıdır. Bu yüzden bir çok oyun için vazgeçilmez fare markamdır.
BAN RİSKİ yok denecek kadar azdır. 2016'dan beri tüm Pubg platformlarında kullandım. Ban yemedim...
Bu makro Hem PUBG LİTE Hemde PUBG MOBİLE için uyumludur.
Öncelikle makroyu yapabilmeniz için kullandığınız modeli makro özellikte olması ve Core3/4 lisansının olması gerekmektedir. Eğer lisansınız yoksa sınırsız süreli lisans almak için alttaki linki kullanabilirsiniz.
Not: Bazı youtube videolarında lisans cracklemeler mevcut fakat denemedim. Yapabilirseniz satın almanıza gerek kalmaz.
Eğer lisans işleriniz herşey tamamsa alttaki videoları izleyerek nasıl yapılacağını izleyerek uygulayabilirsiniz.
Önemli Not: Videodaki DPİ ve hassasiyet ayarları aynı olmalıdır. Farklı olması durumunda sekme ayarları sapıtır!
İnce ayar yapmasını bilen dosya üzerinde düzenleme yapabilirler.
Bloody programına dosyayı nasıl atarız?
Pubg Lite Hassasiyet Ayarları ve Sekmemesi Videosu
Pubg Mobile Hassasiyet Ayarları (DPİ 900 olacak)
Pubg Mobile Makro Sekmeme Videosu
Güvenilir olması açısından yüklediğim dosyanın virüstotal linkide mevcuttur.
Takıldığınız yerde sorularınızı iletim. Elimden geldiğinde anlatırım
BAN RİSKİ yok denecek kadar azdır. 2016'dan beri tüm Pubg platformlarında kullandım. Ban yemedim...
Bu makro Hem PUBG LİTE Hemde PUBG MOBİLE için uyumludur.
Öncelikle makroyu yapabilmeniz için kullandığınız modeli makro özellikte olması ve Core3/4 lisansının olması gerekmektedir. Eğer lisansınız yoksa sınırsız süreli lisans almak için alttaki linki kullanabilirsiniz.
Not: Bazı youtube videolarında lisans cracklemeler mevcut fakat denemedim. Yapabilirseniz satın almanıza gerek kalmaz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Eğer lisans işleriniz herşey tamamsa alttaki videoları izleyerek nasıl yapılacağını izleyerek uygulayabilirsiniz.
Önemli Not: Videodaki DPİ ve hassasiyet ayarları aynı olmalıdır. Farklı olması durumunda sekme ayarları sapıtır!
İnce ayar yapmasını bilen dosya üzerinde düzenleme yapabilirler.
Bloody programına dosyayı nasıl atarız?
Pubg Lite Hassasiyet Ayarları ve Sekmemesi Videosu
Pubg Mobile Hassasiyet Ayarları (DPİ 900 olacak)
Pubg Mobile Makro Sekmeme Videosu
Güvenilir olması açısından yüklediğim dosyanın virüstotal linkide mevcuttur.
Giriş Yap
-
Giriş Yap
Giriş Yap
-
Giriş Yap
Giriş Yap