Süper Üye
Funny how you took it exactly from my post in the other forum (won't say what forum) and didn't give credits
Funny how you took it exactly from my post in the other forum (won't say what forum) and didn't give credits
Dc den ekle yardımcı olurumwindows 10 pro 1909 sürüm ile yapamıyorum sebebi nedir acaba ? bypass ta dogru oyundanda atmıyor ama cheat enginede sıkıntı oluyo
alttaki ss de gördüğünüz gibi pubg lite win 64 exe 2.sini göstermiyor yazı var ama işareti olmadıgı için olmuyor yardım edermisiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu adam elinde ne varsa paylaştı bugüne kadar paylaşamıyorsa gerçekten paylaşamıyordur.bypass ı kendin bulman gerekebilir o yüzden ben araştırdım bulamadım burdan biri yardım ederse kullanıcam inşallahNasıl kullanıcaz Pekii..? Forumda paylaşmış olduğunuz bypass'a "Çalışmıyor" yorumunu yazmışsınız burdaki yorumunuzda sizin kullanmış olduğunuz bypass özel ve paylaşamam diyorsunuz.. Bize bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirizz Çünkü bizde kullanmak istiyoruz Bu kodu.. Şimdiden teşekkürler eğer yardımcı olursanız..
Tabikide öyledir Reis Allah var yukarda inkar edemem elinden geleni yapıyor. Benim demek istediğim bende araştırdım bi sonuç elde edemedim bize en azından bi ip ucu felan vermesi şimdi elimizde kod var ama kullanamıyoruz maleseff üzücü olan kısmıı bu..beyler bypass ben internetten araştırdım ama bulamadım nasıl çözücez bu bypass olayını
Post automatically merged:
bu adam elinde ne varsa paylaştı bugüne kadar paylaşamıyorsa gerçekten paylaşamıyordur.bypass ı kendin bulman gerekebilir o yüzden ben araştırdım bulamadım burdan biri yardım ederse kullanıcam inşallah
It's still working.Çalıştırabilen varmıı acaba.. Yardımcıı olabilecek kimse yokmu bir türlüü yapamadım bypass olmuyor![]()
![]()