Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
windows 10 pro 1909 sürüm ile yapamıyorum sebebi nedir acaba ? bypass ta dogru oyundanda atmıyor ama cheat enginede sıkıntı oluyo

alttaki ss de gördüğünüz gibi pubg lite win 64 exe 2.sini göstermiyor yazı var ama işareti olmadıgı için olmuyor yardım edermisiniz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

NEVER LOOSE FAITH
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
thank you working fine

♡ вlαck ♡
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
nasıl idirecez yada bu güncellemeyi nasıl yapacaz kardeşim

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
bu yenı loeder ı nasıl ındırcz

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
windows 10 pro 1909 sürüm ile yapamıyorum sebebi nedir acaba ? bypass ta dogru oyundanda atmıyor ama cheat enginede sıkıntı oluyo

alttaki ss de gördüğünüz gibi pubg lite win 64 exe 2.sini göstermiyor yazı var ama işareti olmadıgı için olmuyor yardım edermisiniz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dc den ekle yardımcı olurum

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Yenı loader nasıl ındırcz

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Nasıl kullanıcaz Pekii..? Forumda paylaşmış olduğunuz bypass'a "Çalışmıyor" yorumunu yazmışsınız burdaki yorumunuzda sizin kullanmış olduğunuz bypass özel ve paylaşamam diyorsunuz.. Bize bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirizz Çünkü bizde kullanmak istiyoruz Bu kodu.. Şimdiden teşekkürler eğer yardımcı olursanız..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
beyler bypass ben internetten araştırdım ama bulamadım nasıl çözücez bu bypass olayını
Post automatically merged:

Nasıl kullanıcaz Pekii..? Forumda paylaşmış olduğunuz bypass'a "Çalışmıyor" yorumunu yazmışsınız burdaki yorumunuzda sizin kullanmış olduğunuz bypass özel ve paylaşamam diyorsunuz.. Bize bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirizz Çünkü bizde kullanmak istiyoruz Bu kodu.. Şimdiden teşekkürler eğer yardımcı olursanız..
bu adam elinde ne varsa paylaştı bugüne kadar paylaşamıyorsa gerçekten paylaşamıyordur.bypass ı kendin bulman gerekebilir o yüzden ben araştırdım bulamadım burdan biri yardım ederse kullanıcam inşallah

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
beyler bypass ben internetten araştırdım ama bulamadım nasıl çözücez bu bypass olayını
Post automatically merged:

bu adam elinde ne varsa paylaştı bugüne kadar paylaşamıyorsa gerçekten paylaşamıyordur.bypass ı kendin bulman gerekebilir o yüzden ben araştırdım bulamadım burdan biri yardım ederse kullanıcam inşallah
Tabikide öyledir Reis Allah var yukarda inkar edemem elinden geleni yapıyor. Benim demek istediğim bende araştırdım bi sonuç elde edemedim bize en azından bi ip ucu felan vermesi şimdi elimizde kod var ama kullanamıyoruz maleseff üzücü olan kısmıı bu..

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oraa oraa!let's kill pubg lite,hahaha

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
It looks like a nice subject. I want to try this and health

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çalıştırabilen varmıı acaba.. Yardımcıı olabilecek kimse yokmu bir türlüü yapamadım bypass olmuyor :( :(
It's still working.
s.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...