Pubg Lite Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yarım saat öncesine kadar her şey düzgün çalışıyordu lakin şimdi her şeye giriyorum lobideyken yükleye basıyorum 2. pencereye kadar açılıyor ama hile yüklenmiyor

bütün c++ vcredist vs. kurulu.

antivirüs YOK. kapandı değil yok.

ama hala 2. pencere açıldıktan sonra launch the game diyor sonra da kapanıyor hiç bir şey açılmıyor 1. pencerede 1 kere de getlasterror hatası aldım

boş yorum atmayınız onaylı hesapların hile hakkında hiç bir fikri olmadığının farkındayım. rapor edilir ve ban yersiniz yorum kasmak isterseniz eğer.

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
bugün güncelleme gelicek serverlar'da ve hilelerde fix'lenmeme için durduruluyor ola bilir bu yüzden bence biraz bekleyin bir oyun serverlar kendini güncellesin akabinde tekrar deneyin derim. bence asıl yaşanan sorunların sebebi yeni sezon güncellemesi.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Oyunu açmadan önce XFProjectv8'i çalıştır daha sonra mh uı den yükleye bas iki cmd açılacak memoryhackers yazılı cmd gelip inject ve launch the game yazınca kapanacak normal kapandıktan sonra oyunun launcherı üzerinden başlat dedikten sonra oyun açılıyor ve hile otomatik inject oluyor lobby deyken inject etmene gerek yok birde böyle ara sıra bende de inject olmadığı oluyor.

✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
banada geldi daha önce getlast error gelse bile çalışmıştı sorun yok tekrar denemeye devam et düzelir olmadı pc yi yeniden başlatıp ta deneyebilirsin @Rinshi nin dediği yol ile git her zaman

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence asıl sorunların nedeni yeni sezonun güncellenmesi.

Üye
6 HİZMET YILI
I think the reason for the real problems is the new season update, So just wait now><!!!

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aynen bende dün şeçkin üyeydim hala hala maktım onaylı üye olmuşum bak bendede ikinci pencere açıldı ve memory hackers dedikten sonra çalışmayı durdurdu

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Daha önce oldu dediğinen göre her şeyi doğru yapıyorsun. Bana da arada bir hile yüklendi diyor ama yüklenmemiş oluyor. Yönetici olarak çalıştır tekrar dene olana kadar.

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
There are no useful comments right up in here. the updates didnt went still. i think you need to open the cheat correctly. and also try retarting your PC.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
güncellemeden sonra girebilirsin kardeşim bende aldım bu hatayı

Tabi ya iyimi Böyle
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben hile yi oyunu açtıktan sonra aktif ediyorum 10 sanıye içinde de aktif oluyor ama suan güncelleme var güncelleme gelsin profesyonel ekipler bilgi versin ona göre giriş yapalım yine

oyuna girdikten sonra ayarlardan pencere moduna al oyunu assa al sonra hileyi çalıştır sonra siteden yukle yap onay gelince siteyi kapat hileyi aşşa al oyunu aç pencere modunda bekle 10 sanıye aktıf olunca tam pencere yap BOL ŞANS

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşlar sıkıntı yok değil mi hile çalışıyor mu bu bakımdan sonra

Work is lie Money is real
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Genel bir güncelleme gelicek hilen güncellenmeden açmamanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk uygulaması olan mh çalıştır sonra hileyi çalıştır bende o şekilde işe yaradı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
kardeşim dün yine çalıştı böyle pencere modundayken teşekkür ederim
ben hile yi oyunu açtıktan sonra aktif ediyorum 10 sanıye içinde de aktif oluyor ama suan güncelleme var güncelleme gelsin profesyonel ekipler bilgi versin ona göre giriş yapalım yine

oyuna girdikten sonra ayarlardan pencere moduna al oyunu assa al sonra hileyi çalıştır sonra siteden yukle yap onay gelince siteyi kapat hileyi aşşa al oyunu aç pencere modunda bekle 10 sanıye aktıf olunca tam pencere yap BOL ŞANS

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Şuan güncelleniyor. Güncelleme bitince hilenin konusundan yetkililer bilgilendirme yaparlar.
1587029710127.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...