PUBG Lite Yine Ban Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar 3 gündür sorunsuz bir şekilde oynadığım oyunda bugün yine ban yedim önce böyle bir hata aldım ve sonrasında ban yedim oyuna girerken hile vb. program kullanmıyorum vpn olarak proxycap kullanıyorum 3 gün sıkıntısız oynadım ama şuan yine ban yedim sürekli yeni hesap ve mail açmaktan yoruldum bazen hiç sıkıntısız 3-4 gün oynuyorum bazen oyuna daha girmeden ban yiyorum sebebini bilen lütfen yazsın.

Ekli dosyalar

• asd.png
    asd.png
    127.2 KB · Görüntüleme: 265
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
yetkisiz bir programın tespiti nedeniyle şimdi kapanacak diyor çevirisi bu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkada illegal bir programın çalıştığını farketmiş oyun, bypass etmezsen düzelmez karşim benim

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Banlandın dememiş arkada bir yazılım bulmuş ondan dolayı. Bu arada PUBG Lite'i bu şekilde yüklersen sorun yaşamazsın.

Üye
9 HİZMET YILI
Bende ban yedim Cheat Engine vardı sildim sonra girdim ertesi gün varsa öyle illegal bişeyler silmen gerek

Üye
7 HİZMET YILI
hahah komik benim başıma oynamadan geldi oyunu yükledim hesabımı kaydettim toplanma alanına geldi illegal program var deyip beni oyundan attı pc resetledim yenidne başlattım yine aynı şeyi söyedi ve sonunda bannet 3 ay :Dbende pubg lite oynamayı bırakmış oldum mobile devam :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim türkiyeden girsene neden başka server kullanıyorsun. Bir kere zaten vpn ban sebebi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...