Pubg Lite zararlı yazılımdan ve bulduğum esp hilesinden ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar ben bir hile buldum pubg lite için ancak safe değil belliydi zaten oyunda açtım, oyuna girdim bekleme yerinde 15 saniye sonra zararlı yazılım diyip ban attı.
sonra memoryde olan sekmeme hılesı için de aynısı oldu, benim sorum şu yakın zamanda çıkacak hile için aynı problemleri yaşarmıyım yaşarsam ne gibi önlemler almalıyım ne yapmalıyım ? herhangi bir hile fark etmez no recoil de kullansam hemen ban atıyor bana boyle 5 hesap gitti . yardımcı olur musunuz ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Önceki hileden dolayı Hwid yemişsen artık ne kullanırsan kullan olacak şey aynı format atsanda kurtarmayacak bir durumdasın demektir. Hile kullanmadan bir girmeyi dene aynısı olacaksa suspect olmuşsundur.

PubgCentek

P
Memory Hackers hariç hiç bir hileyi kullanmanı önermem. Araplar bi hile yapmış mobile de 3 katı zıplıyorlar kendilerini birşey sanıyorlar tek tek ban yiyeni gördüm :D

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Safe olmayan hile ile girdiğin için oyunun dosyalarında inject edilen dosyalar kalmış olabilir. Bu sebepten ötürü memoryhackers'ın hilesini kullansanda ban yersin.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
lite'a her girişten önce pc yi bir anti virüse taratıp dns dahil temizliyorum çünkü ota boka uyarı verip oyunu kapatıyor. oyunu kaldır, pc yi temizle, oyuna temiz girmeye çalış. muhtemelen sorun çözülür. mh nin recoil hilesini ben de kullanıyorum hıç bir sorun yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lite'a her girişten önce pc yi bir anti virüse taratıp dns dahil temizliyorum çünkü ota boka uyarı verip oyunu kapatıyor. oyunu kaldır, pc yi temizle, oyuna temiz girmeye çalış. muhtemelen sorun çözülür. mh nin recoil hilesini ben de kullanıyorum hıç bir sorun yok
Bildiğin wh varmı başka sitede olur

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorun hilesiz girince değil, herhangi bir hileyi açtığımda ban yiyorum dll uzantılı birşey geliyo onu kapatıyorum zaten hileyi temizlerken, onuda siliyorum o yine geliyor ama. sorun herhangi bir hileyi açtığımda aynısını yine yapıyor memorynın gelecek hilesinde boyle bir sorun yaşar mıyım benım sorum bu.
Post automatically merged:

Önceki hileden dolayı Hwid yemişsen artık ne kullanırsan kullan olacak şey aynı format atsanda kurtarmayacak bir durumdasın demektir. Hile kullanmadan bir girmeyi dene aynısı olacaksa suspect olmuşsundur.
hile kullanmayınca sıkıntı olmuyor hocam hileyi acıyorum cmd ekranı doluyor hıle aktıf oluyor giriyorum oyuna 15 sanıye geçmeden zararlı yazılım diyor direk. ondan sonra hilesiz giriyorum dll leri kapatıp sorunsuz oynuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...