Bana yardim edermisin ben açamadim hileyi ve ban yedimkabus hılesınde adamların ustunde nıck ve mesafe gömülümü yoksa ben mi yapamadım bilgi sahibi olan varsa cvplayabılırmı (gereksiz yorum report)
ıng ıle alakalı bı durum yok kardes ayarlarda var ama ac kapa yapınca degısen olmuyor sadece nıck ve mesafede var bole bı sorun dıger yerlerde yokŞu an bu hileyi kullanamıyorum ama başka esp hileleri kullandım, ara yüz olarak bu hile daha açık ve anlaşılır. Biraz ingilzicen varsa kolayca yapabilirsin isim silah vs gösterme işini, ingilzicem yok diyorsan telefondan Google translate i aç kamera modunu aç ve ekrana tut.
m try but dont work broif you want you turn off it (Box, names, distance)
Şu an hileyi kullanabiliyormusun kardeşim? ben de ve bir çok kişi de Service Start internal error hatası veriyor bir de pc de valorant yüklü mü senin?ıng ıle alakalı bı durum yok kardes ayarlarda var ama ac kapa yapınca degısen olmuyor sadece nıck ve mesafede var bole bı sorun dıger yerlerde yok
Post automatically merged:
m try but dont work bro
güzel kardeşim herkeze sinirlnip dislite atman kötü bişe sakin ol birde antreman moduna girip orda deneyebilirsin bu arada benden sana en iyi legit ayarı aim bot full kapa aşşdaki fov 50 mause speed 30 smooth 3 olucakya arkadslar bılmeyen arkdslar yazmasın ozellıkle kullanamayanlar
en son sabah gırdım sıkıntı yoktu valorant yuklu degıl ama yuklu olup sorun yasanyan arkdsım var valorant sıkıntı cıkarıyor kanımca hilelereŞu an hileyi kullanabiliyormusun kardeşim? ben de ve bir çok kişi de Service Start internal error hatası veriyor bir de pc de valorant yüklü mü senin?
sınırden degıl dostum hıleyı kullanmaya hakkı olmayan adam bıle bende acamıyorum yazıyor basta yazdım gereksız yorum rep dıye benım derdım hıleyı kullanıp kullanmamk degıl kı 1 yıldan fazladır mobılde hıle kullanıyorum legıt bır sekılde daha ban yemedım bu lıte hılesınde sole bır durum var 300yorum olup kullandıgında ne demek ıstedıgımı anlayacaksın esp ayarlarından adamnın ustunde bulunan nıck ve mesafe barını kafatamıyorum ac kapa yapıyorusun calısmıyor ama benım sorumda buydu bendemı sıkıntı var yoksa hıleye gömülümü diye anlatabılmısımdır umarımgüzel kardeşim herkeze sinirlnip dislite atman kötü bişe sakin ol birde antreman moduna girip orda deneyebilirsin bu arada benden sana en iyi legit ayarı aim bot full kapa aşşdaki fov 50 mause speed 30 smooth 3 olucak
Vaktin var ise bi denermisin hileyi güzel kardeşim dediğim gibi Service Start internal error alıyoruz ben ve bir çok kişi de gördüm şu an açabiliyorsan sıkıntı bizdedir valorantı kaldıracağımen son sabah gırdım sıkıntı yoktu valorant yuklu degıl ama yuklu olup sorun yasanyan arkdsım var valorant sıkıntı cıkarıyor kanımca hilelere
çalısıyor kardesımVaktin var ise bi denermisin hileyi güzel kardeşim dediğim gibi Service Start internal error alıyoruz ben ve bir çok kişi de gördüm şu an açabiliyorsan sıkıntı bizdedir valorantı kaldıracağım
Cansın eyvAllah valorantı kaldırayım inşAllah bende de çalışır çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için ♥çalısıyor kardesım