Çözüldü Pubg lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Beyler pubg lite da ayarlar nasıl olacak biri yardımcı olur mu aim ayarları otomatik ilk verdiği gibi ama ne kadar sıkarsan sıkayım yine de vuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
İlk Once Aımbot Tusunu ata genelıkle capslock tusu ıyıdır sonra zevkıne gore fovu ac kapat ben gegnelıkle kaptıyorum Speed Kendı pc ne gore ayarla ben 80 de falan kulanıyorum ondan sonra yargı bu kadar eger hayla yapmazsan pm at yardımcı olayım
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk Once Aımbot Tusunu ata genelıkle capslock tusu ıyıdır sonra zevkıne gore fovu ac kapat ben gegnelıkle kaptıyorum Speed Kendı pc ne gore ayarla ben 80 de falan kulanıyorum ondan sonra yargı bu kadar eger hayla yapmazsan pm at yardımcı olayım

Çözüm
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
aim ayarları kişiye özel olur. sen kendaim ayarını kendin yapman lazım. bileğine uygun değerleri deneye deneye bulmalısın.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Eyvallah babuş saolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...