Onaylı Üye
Arkadaşlar PUBG Lite'ye VPN'siz normal giriş yaptığımda bölgeniz için uygun değildir diyor VPN açıp denediğimde ise gene aynı hata ile karşılaşıyorum çözümü var mı bunun?
Denendi.bence sil bastan yukle düzelir
Tried Brotry using the vpn turbo with another region
Teşekkürleraga ben direk format atım düzeldi ama atmadan nasıl düzelir hiç bir fikrim yok
Denedim çoğunu ama sonuç değişmedibölgeni değiştirebilirsin
Hataların En Kolay Çözümü Format Atmaktır Fakat Sorununuz Oyundan Kaynaklıda Olabilir. Sonraki Güncellemeyi Bekleyin Düzelir Büyük İhtimalArkadaşlar Pbg Lite'ye Vpnsiz Normal Giriş Yaptığımda Bölgeniz İçin Uygun Değildir Diyor Vpn Açıp Denediğimde İse Gene Aynı Hata İle Karşılaşıyorum Çözümü Varmı Bunun ?
Arkadaşlar Pbg Lite'ye Vpnsiz Normal Giriş Yaptığımda Bölgeniz İçin Uygun Değildir Diyor Vpn Açıp Denediğimde İse Gene Aynı Hata İle Karşılaşıyorum Çözümü Varmı Bunun ?
Denedim Düzelmedi.ilk başlarda bende de oluyordu silip yükledim düzeldi.
Evet Beta Zamanındaki Videolar Çıktı.yutupta aradınmı
Denedim ama fayda etmeti teşekkürler.modemi kapat aç bi de öyle dene olmadı dns değiştir
Format atmaya açıkçası üşeniyorum güncellemeyi bekleyeceğim teşekkürler.Hataların En Kolay Çözümü Format Atmaktır Fakat Sorununuz Oyundan Kaynaklıda Olabilir. Sonraki Güncellemeyi Bekleyin Düzelir Büyük İhtimal
inşallah en kısa zamanda düzelirDenedim Düzelmedi.
Post automatically merged:
Evet Beta Zamanındaki Videolar Çıktı.
Denedim ama fayda etmeti teşekkürler.
Format atmaya açıkçası üşeniyorum güncellemeyi bekleyeceğim teşekkürler.
İnşallahinşallah en kısa zamanda düzelir
Hataların En Kolay Çözümü Format Atmaktır Fakat Sorununuz Oyundan Kaynaklıda Olabilir. Sonraki Güncellemeyi Bekleyin Düzelir Büyük İhtimal
Denedim Düzelmedi.
Evet Beta Zamanındaki Videolar Çıktı.
Denedim ama fayda etmeti teşekkürler.