Pubg M ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban yedim sadece esp açıktı aimbot fln açık deildi 2020 ye kadar veri değişikliği dedi sonra gg nası temizlicem o ban dosyalarını fln

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ban atılıp da dosya silerek açıldığını hiç duymadım bura da da görmedim olsa buralar değerlenirdi geçmiş olsun

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Şunu diyim esp den ban yemezsim elbet başka bir şey açık olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
knk yanlış anlamışsınız şey vardı ban yiyince kara listeye düşüosun o dosyaları silmezsen ne zaman hile açarsan aç ban yiyosun silince normal ban dosyayı dedim bu yoksa silince ban kalkıyo diye birşey söz konusu değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bro İlla ki Bişey Olmuştur.Geçmiş Olsun

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun eğer bir 1-2 defa daha zorlarsan torunların oynayabilir ^^

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
neden ban yediğini anlatayım. esp yüzünden ban yemedin vurduğun bir oyuncu seni izlemeye başlamış ve mutlaka senin oyununu video ile kaydetmiş. senin fuvar arkasından gördüğün birini hile ile gördüğünü ispat ettiği bir sahneyi şikayet amaçlı tencent e göndermiş yada youtube a yükleyip tencent e şikayet etmiş son zamanlarda bu şekilde binlerce kişi ban yedi ve yemeye devam ediyor. ben oyunu bıraktım kurtuldum call of duty mobile da hilesiz aslanlar gibi oynuyorum tavsiye ederim.

Üye
6 HİZMET YILI
buyur hocam videodakileri yaparak sıfırdan kurulum yap en temizi bu

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
neden ban yediğini anlatayım. esp yüzünden ban yemedin vurduğun bir oyuncu seni izlemeye başlamış ve mutlaka senin oyununu video ile kaydetmiş. senin fuvar arkasından gördüğün birini hile ile gördüğünü ispat ettiği bir sahneyi şikayet amaçlı tencent e göndermiş yada youtube a yükleyip tencent e şikayet etmiş son zamanlarda bu şekilde binlerce kişi ban yedi ve yemeye devam ediyor. ben oyunu bıraktım kurtuldum call of duty mobile da hilesiz aslanlar gibi oynuyorum tavsiye ederim.
Evet bu arkadaşımız gayet haklı olabilir bencede öyle olmalı çunku esp den ban yemek öyle basit olmasa gerekli değil mi memory ?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
artık pubg mobıle a yenı sıstem geldı hıle dosyalarını tespıt edemese bile böyle hile gibi şüpheli davrananları direk çakıyo banı

Üye
6 HİZMET YILI

bu güvenli bunu kullanabilrsiniz. taç 3 üm bunu kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...