pubg mobil az puan gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
beyler ben orta doğuda kasıyorum çok hile gelmesin diye 1 ci olduğumda oluyor ama 15 10 puan veriyor. Bunun basit bir yolu varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler İyi forumlar.

Üye
6 HİZMET YILI
Farklı farklı bölgelere gidip oyunun sonunu sadece bir bölgede beklememeni tavsiye ederim. Farklı noktalarda yaşadığın çatışmalar ek puan getirebilir.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kanka mobile geçiceksen denedim bunu ve gerçekten çok fark var pcde ve mobilde aynı kill sayısı aynı dakka oranında çok fazla puan farkı var pcde 20 kille 5 puan verirken 1.liğe mobilde 35 40 puan veriyo bunu denedik ve gerçektende böyle dikkat et mobil oyunculara cok hızlı lig atlıyolar pcye oranla ve puan kaybetmede aynı şekilde pcde 40 puan giden yerde mobilde 20 25 gidio

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Orta doğuda oynuyorsun ve hile gelmiyor mu ? İnanmam. Ben bir maç gieyim dedim full arap ve 1 tanesi türk olmak üzere 4 tane hileli team'le karşılaştım.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kanka mobile geçiceksen denedim bunu ve gerçekten çok fark var pcde ve mobilde aynı kill sayısı aynı dakka oranında çok fazla puan farkı var pcde 20 kille 5 puan verirken 1.liğe mobilde 35 40 puan veriyo bunu denedik ve gerçektende böyle dikkat et mobil oyunculara cok hızlı lig atlıyolar pcye oranla ve puan kaybetmede aynı şekilde pcde 40 puan giden yerde mobilde 20 25 gidio
evet öyle. katılıyorum.buna ek olarak

5 kill, 1000 hasar, 120 can basmak, 1. olmak sana, alabileceğin en iyi brüt puanı veriyo. mesela diyelim 3 kill 1000 hasar 79 can basmak 1. olmak diye skor aldın, alabileceğin optimum puanın yarısını alabiliyosun. bunun aşağısında ise 3 4 falan alabiliyosun. 0 kill 0 can basma 0 hasar ile 1. olursan taç 3 te +3 alıyosun.

ama telefon öyle değil. adam 3 kill almış 1. olmuş 54 can yenilemiş 667 hasar vermiş. +37 almış taç 4 te. yuh...

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güncellemeden sonra puan sistemi değişikliği uygulanmış olabilir. Puan sistemi kötü olmus hile oyuzunden eksik puan verdim :(

Üye
7 HİZMET YILI
maçta sadece 1. olmak yeterli puan vermiyor öldürme sayısı bastığın can en önemli arkadaşlarını kaldırman diye biliyorum gerekirse oyun sonuna doğru bombalarla kendinizi bayıltıp bir birinizi kaldırım ama oyundan zevk almassım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...