PUBG Mobil Hardware ID Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
çok yardımcı ooldu teşekkürler paylaşım için

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
A question that people who cheat with phones should answer. Ask them :)

Benim arkadaşım hile kullanmadı halde dört defa banladığını dile getirince merak ettim araştırdım okudum elbette Çince ve İngilizce olarak açıklama yapılmış. Netice olarak arkadaşıma tekrar bir Twitter hesabı açıp beş on dakika varsa zamanın yirmi dakika açık dursun dedim. Adam beni tekrar aradı abi BOT olup olmadığımı anlamak için hesabım dondurulmuş dedi o an benim jeton düştü doğrulama adımların dan sonra bir sorun çıkmadı gayet güzel oynuyor. Bilgi kaynağından alındığı zaman gerçekten güzel bir şey.

Evet, Twitter kullanıcısının BOT olup olmadığını anlamak için bu yola baş vuruyor çünkü yasaklanan arkadaşlar tekrar Twitter dan hızlı ve kolay bir şekilde bir çok yeni hesap açıyorlar otomatik olarak da twitter aynı telefon numarasından fazla hesap açıldığını saptıyor ve güvenli bir doğrulama yolu izliyor. Zaten Twitter Gameloop ile anlaşmasını bitireceğini söylüyor çünkü oyundan dolayı her gün yüzlerce sahte Twitter hesabı açıldığını tespit etmişler. Yakında Twitter Gameloop göremeyeceğiz.
Katiliyorum kesinlikle haklisin .

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Eyw kankam bilgi için ve anlamayanlar içinde baya iyi olmuş cok iyide acıklamışsın ellerine saglık

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Çünkü çok hesap açılıyor bot sanilanlari ayıklamak. Geliştiriciler işini yapıyor demek

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bypass Gameloop %100 olarak asla güvenli olmadı olmazda fakat LD PLAYER veya Smartgaga ile güvenilir ücretli bir hile ile hesabın da rahatlıkla hile kullanabilirsin. Gameloop da her zaman ama her zaman çok yüksek bir risk var fakat LD player ve SmartGAGA özellikle SmartGAGA da çok daha rahat hile kullanabilirsin. Sonuç olarak ücretsiz hatta ücretli hilelerin hemen hemen çoğunun Bypass da başarısız olduğundan eminim. Örneğin satın alacağın hilenin de daima güncellenip güncellenmediğini takip etmen gerekiyor. Burada başka bir hile ismi veya site ismi söylemek yasak mı bilmiyorum fakat benim güvendiğim bir tane hile mevcut kendi hesabım da da onu kullanıyorum. Örneğin Google paralı PUBG Mobil hilesi yazarak aradın ve bulduğun sitelerin tamamı kesinlikle dolandırıcılık üzerine kurulmuş internet siteleridir.

Merhaba kullandığın hile nedir yada site hangisidir

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Dikkatli Olmamız Gerektiğini Birdaha Anladım Teşekkürler.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba kullandığın hile nedir yada site hangisidir

Hangi hileyi kullandığın değil aslında sana lazım olan hile değil çok iyi çalışan Bypass - anti-cheat içeren bir yazılım lazım. Böylesine düzgün çalışan bir Bypass olduğu zaman en kötü hile de açsan yasaklanmazsın. Benim Bypass için kullandığım program diyelim, google de yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...