eskiden loader flaglandı ondan yemiş olabilirsin şu anda her hangi bir flag yok açabilirsin kendi pcnde vanguardı kapat riske girmek istemiyorsanPubg mobilde hile açıcağım ancak bunu açtığımda valo çarım ban yedi bunun kesin önüne geçmek için pubg mobili virtual box denen sanal makinada açıcağım vanguard bunu fark edermi ?
O manada demiyorum yani sanal makina farklı bir windows ondan dolayı diyorum içini görebilirmi çalışan uygulamaları filan o manada söylüyorumFark edilir yine hocam sanal makine diye vanguard niye calismasin![]()
sanmıyorumPubg mobilde hile açıcağım ancak bunu açtığımda valo çarım ban yedi bunun kesin önüne geçmek için pubg mobili virtual box denen sanal makinada açıcağım vanguard bunu fark edermi ?
Doğru ama tam garantiye almak istiyorum ondan böyle bi şeyler denemek istiyorumonun yerine bi çılgınlık yapıp pubg mobile oynarken vanguardı kapatabilirsin
gerek yok vanguardı kapat valorant oynayacağın zaman da pubgm hile kalıntılarını sil bir şey olmazDoğru ama tam garantiye almak istiyorum ondan böyle bi şeyler denemek istiyorum
çok mantılık bende var virtual box ama farklı işler için kulanıyorum pc ne kadar iyi ise o kadar sanal makinenin kasma sorunu gidiyor dene istersen pc güçlü ise sendePubg mobilde hile açıcağım ancak bunu açtığımda valo çarım ban yedi bunun kesin önüne geçmek için pubg mobili virtual box denen sanal makinada açıcağım vanguard bunu fark edermi ?