kardeşim sistem yakalıyor hileyi ne kadar belli etmesendeHileyi hiç belli etmiyorum ama yinede atıyor 2 hesabım gitti bu yüzden
paralı hileler ban atmıyor reis video çekeceksin ancaHile kullandıgın sürece ban gelir dostum ban cözümü diye bişey yok
Dostum böyle diyorsun ama fatih ligindekilere bi baksana adamlar zaten hile ve ban yemiyorHile kullandıgın sürece ban gelir dostum ban cözümü diye bişey yok
Paralı hile de ban atar pubg suporta bi maile bakar kim demiş atmıyor diye buradaki hileden dolayı ban yemiyosunuz zaten kullanım ve raporda yiyosunuzparalı hileler ban atmıyor reis video çekeceksin ancabide safe kullanırsan ban imkansız gibi
İyide cafeplus123 doğru söylüyor gib dostum fath ligindeki adamlara ni baksana full hileParalı hile de ban atar pubg suporta bi maile bakar kim demiş atmıyor diye buradaki hileden dolayı ban yemiyosunuz zaten kullanım ve raporda yiyosunuz
Bende kullandım onlar genelde ip üzerinden radar kullanır bunu tespit etmek zor olur oyuna enjekte olmadıgı için ban 0 olurİyide cafeplus123 doğru söylüyor gib dostum fath ligindeki adamlara ni baksana full hile