pubg mobil'de bypass yapabilen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ücretsiz kullanabileceğimiz doğru düzgün bypass varmı? cerberus kullanıyordum en son oda eylül ayında fixlendi. bir sürü bypass denedim. varmı güvenli kullanabileceğimiz?

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim Bypass Kimse Yapamaz Boşa HEveslenme

Gafa Leyyla
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ben yaptım birader arayan bulur. günvel şekilde kullanıyorum buldum yani 2 saat içinde ;)
kardeşim 2 gün sonra buraya gelip banlandım dersin bak söylemedi deme.. tencent emülatör varken bypass çok sorun olmuyordu. oyun en fazla oto ban atıyordu 4-5 saat ama şimdi gameloop ile birlikte anti-cheat geldi emülatör dosyaları ile oynandığını algılıyor kiminde ilk maçta kiminde 2 gün sonra ama sonuç olarak algılıyor ve o an direk veri bağlantı değişimi diyor ve o çok sevdiğin hesabın gg oluyor :)) kullanma derim ama sen bilirsin.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim 2 gün sonra buraya gelip banlandım dersin bak söylemedi deme.. tencent emülatör varken bypass çok sorun olmuyordu. oyun en fazla oto ban atıyordu 4-5 saat ama şimdi gameloop ile birlikte anti-cheat geldi emülatör dosyaları ile oynandığını algılıyor kiminde ilk maçta kiminde 2 gün sonra ama sonuç olarak algılıyor ve o an direk veri bağlantı değişimi diyor ve o çok sevdiğin hesabın gg oluyor :)) kullanma derim ama sen bilirsin.
öyle kardeşim saten hep fix yiyor uğraştığına değmez

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Smart Gaga emülatörü için Mokka Bypass şu an safe kullanabilirsin. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...