ben yaptım birader arayan bulur. günvel şekilde kullanıyorum buldum yani 2 saat içindeKardeşim Bypass Kimse Yapamaz Boşa HEveslenme
kardeşim 2 gün sonra buraya gelip banlandım dersin bak söylemedi deme.. tencent emülatör varken bypass çok sorun olmuyordu. oyun en fazla oto ban atıyordu 4-5 saat ama şimdi gameloop ile birlikte anti-cheat geldi emülatör dosyaları ile oynandığını algılıyor kiminde ilk maçta kiminde 2 gün sonra ama sonuç olarak algılıyor ve o an direk veri bağlantı değişimi diyor ve o çok sevdiğin hesabın gg oluyorben yaptım birader arayan bulur. günvel şekilde kullanıyorum buldum yani 2 saat içinde![]()
öyle kardeşim saten hep fix yiyor uğraştığına değmezkardeşim 2 gün sonra buraya gelip banlandım dersin bak söylemedi deme.. tencent emülatör varken bypass çok sorun olmuyordu. oyun en fazla oto ban atıyordu 4-5 saat ama şimdi gameloop ile birlikte anti-cheat geldi emülatör dosyaları ile oynandığını algılıyor kiminde ilk maçta kiminde 2 gün sonra ama sonuç olarak algılıyor ve o an direk veri bağlantı değişimi diyor ve o çok sevdiğin hesabın gg oluyor) kullanma derim ama sen bilirsin.