PUBG Mobile 10 Sene Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
valla kardeşim ben bi kere hile kullandım sonra hilesiz temiz hesapla girerken gene 10 sene ban edim bu yüzden pubg mobileyi bıraktım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
başka hesapla oynayamıyor muydun 10 yıl yiyince anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sadece Esp düzeldimi diye aktif ettim düzelmeyince kapattım mobilden oynamaya devam ettim ve 10 yıl ban yedim . Hileyle asla oynamadım aktif bile olmadı zaten bu nasıl oluyor mail attım pubgye ?
Doğru kesmek bile kullanmadan yasaklamak garip

It's possible to get banned if you used a cheat befor or tryed to use it on your device.. that why when you get banned, the best think to do is remove the game the cheat the temp files and all the the files of the game.

I think that the cheat's got detected i also get banned for 10 years for the first time.. normaly you get anly 3 months banne, now it lead to 10 years, i don't recommence to use thoses days

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu web sitesi aracılığıyla onlara mesaj gönderin pubg lite Support

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Büyük ihtimal önceden hile yüzünden ban yiyen hesabınız olduğu için kısacası donanım banı (hwid banı) yemişsiniz. Bunun başka açıklaması olamaz. 1 Tane daha hesap oluşturun hilesiz oynayın. Eğer o hesabınızda ban yerse %100 hwid ban yemişsinizdir. Bunu kaldırmanın yolu da ne yazıkki yok.
Kanka tek hesabım bu ne hwid banı ? Bi tane hesapla oynuyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Deneme amaçlı yeni hesapla dün gece 3 el attım ortadoğu da az önce gireyim dedim 10 sene ban :)) %99 bot vardı oyunda botlarmı şikayet ettti de banlandım :D:D Sizde durumlar nasıl arkadaşlar kullanıp ban yemeyen varmı ? ip ban mı attı nedir anlamadım
Post automatically merged:

Bu konuda muzdarip olan bir tek ben varım galiba:D

Konudaki herkes ban yiyip hile kullanmayı bıraktı sanırım :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sadece iitem ve düşman görme açık onun dışında herşey kapalı

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun hileyle oynayan arkadasın varsa onunla beraber oldugun icin de olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yok hocam tek girmiştim oyunu tekrar sildim yükledim birkaç el attım bakalım yarın girdiğimde sonuç ne olacak:)

veri değişimi dedi ve yine 10 sene ban :) 2 kill almışım görme dışında herşey kapalı yok yine ban yine ban

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...