Üye
sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emibence senin şansına açılacak yani ben yapıyım bi 10 yıl da desteği meşgul ettin diye atarlar
Kardeşim valaha denedim oldu hic bot cıkmadı nedense size nasıl cıkıyor anlamadımreis bana otomatik cevap veriliyo nasıl biriyle konuşcam
sonucta hile yapıyosun tabiki ama bypass yüzünden yedim hile yaptıgıma dair birşey olmadgı icin böyle oldu sanırımŞansın var bana direk açmıyoruz dediler vicdansızlar şimdi ise çok dikkatli oynuyorum
biliyorum onceden ban yiyenleer yalan atıyo sanmıstım ama lobide veri değişimi diyip ban atı size tavsiyem bypassın güncelenmesini bekleyinŞansın var bana direk açmıyoruz dediler vicdansızlar şimdi ise çok dikkatli oynuyorum
Doğru dword aim açıksa ban atar değilse atmıyor uzun süredir izleme ile oynuyorum hesabımın bi kere ban yediğini görmedimbence bypasstan atmıyor dword aim açıksa banlıyor aimsız oynayanlarda ban yok
Insallahsen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emi
ben her yolu denedım sende nasıl oldu bu yazdığımda karsıma bırı cıkıp yazmıyor hep otomatık mesaj
Şansın var bana direk açmıyoruz dediler vicdansızlar şimdi ise çok dikkatli oynuyorum
senin şansına herkese böyle bir çözüm yolu yaracağını zannetmiyorum
eyw bende de aynısı oldu az öncebende banlanan hesabım ıcın yazdım maıller attım bırkaç gun once bugun aynı tarıhı bana da ver
evet hep otomatik mesaj merak ettım girdim baktım bugun 10 yıldan düşmüştü benim cezamda 2019.07.26 23:45 yazıyordu gırdım çıktım tekrar gırıs dedım saat değişti sonra bir dha denedim 2029 oldu :///
Post automatically merged:
.
ahahhah allah senden razı olsun oyle yazdım yolladım ve bırıyle konusmam gerek dedım ardından pubg durduldu tekrar gırıs yap dedım ve ban 1 gunluk oldu qeqeqewqew 1300 tl kurtardık yıne ıyıyım hadı
eyw bende de aynısı oldu az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?