PUBG Mobile nadirlik hesap 10 yıl ban yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
EzPUBG 10 yıl ban yedim. Sadece ESP kullanıyordum. Neden ya? 71 level hesap ban yedı full nadirlik hesap.

Moderatörün son düzenlenenleri:
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam en başında ana hesabınızda açmanız zaten saçma olmuş. Bütün hilelerde ban riski var. LoL scriptte de öyle. Şu an ban atmıyor ama ileride ban atacak.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hileleri kullanırken en düşük ban riskli özelliğini açsan da o hile eninde sonunda ban yersin. O yüzden yan hesaplar açıyorlar ya da alıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kanka ESP bir hile olduğu için ban atar, yan hesap açıp onda rank kassaydın güzel olurdu.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Çözüm Olarak bu yöntemleri kullanarak hesabına geçicide olsa erişe bilirisin

---------------------------------------------------------------

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

sayfa ingilizce türkçeye çevir nasıl yapıcağın yazıyor videolarda var

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IP Değiştirme Programı

Elinizde bulunan çeşitli proxy iplerini (Sock4, Sock5 ya da HTTP) bu programa girerek ipnizi değiştirebilir ve internet üzerinden yasaklı olan web siteleri ve oyunlara bağlanabilirsiniz.

UniquePerformance
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
forumda yazılan yazıları , açılan konuları takip etmediğiniz belli. kaç gündür forumda zaten bunları konuşuyoruz..
keşke dikkat etseydiniz.
geçmiş olsun.

Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
10 yıllık hesapta acmak sizin sucunuz.

ikinciyse bu aralarr ban yiyen sayısı artmıs gördüğüm konulara göre bence buna bi bakmalısınız artık @roaccat @zuzi @#MorpHeus
siz siz olun main hesapda h2le acmayn sadece esp den bıle 10 yıl ban yedım kesınlıkle bellı etmıyordum rapordan ban yemedım kesınlıkle h2lede sorun var sanırım 2 3 haftadır baya banlanan oldu :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka ana hesabında açmamalıydın tüm ücretsiz hileler ban yedirtir ban yedirtmeyecek diye bir şey yok bunu bilmeliydin geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eyw knk en nadır emojı orbıon canta nadır m4 vardı satsam rahat 600 tl giderdi acama sansım varmı ?
Yani desteğe başvurabilirsin ama pek yardımcı olmazlar hile şüphelisinden ban yiyen kişilerin banını açmıyor Pubg yapacak bişi yok tekrar g.o ( kartal sistemi vardı ordan seni izleyip ban atmış olabilirler )

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Öncelikle geçmiş olsun. PUBG Mobile için gelen son güncellemeden sonra ekip arkadaşlarım ve ben EzPUBGM hilesini 10 gün boyunca günde 10-15 maç atarak test ettik. Test esnasındaki hesapların hepsi yeni açılmış ve daha önce hiçbir şekilde ban yememiş hesaplardı. Bazı arkadaşlarım sadece ESP legit oynarken bazı arkadaşlarım da -ben de dahil olmak üzere- ESP + Aimbot (rage) şekilde oynadık ve herhangi bir ban durumu ile karşılaşmadık. Sonuç olarak EzPUBGM veya başka bir oyun için olan hileden ban yemeniz çok olası bir durumdur çünkü 3. parti bir uygulama inject ettiğiniz andan itibaren bu riski alıyorsunuz. İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...