Pubg Mobile Ban kaldırma Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Selam. Oyunda görüyorum bazı kişiler ban yedikten sonra kademesi düşmesine rağmen ban kaldırıp bronz dan devam ediyor. Acaba Adminlerin bir bilgisi varmıdır veya ban kaldırıp anlatacak birisi ??

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
yok dostum sezon 2 den berı oynuyorum. Oyunda bı cok kısıde gordum adam banlanıyor kademesı bronz V e dusuyor ama banı acıp tekrar kasıyor. Var bır yoluda bulamadım ben..
bilemedim ama çok zor öle bişi olması belki şuandan olabilir adam banlandığı için ismide gittiği için o isimle yeni hesap açıp kasıyor olabilir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bilemedim ama çok zor öle bişi olması belki şuandan olabilir adam banlandığı için ismide gittiği için o isimle yeni hesap açıp kasıyor olabilir
yok adamın istatistikleri hep duruyor hesap aynı hesap. Hatta gecen sezonlarda takımlı eslı sıralamada bırıncı sıradakı kısıler hep bronz V dusmuslerdı. 2 gun sonra baktııgmda platine aynı hesapla cıkmıslardı. 500 macta 450 kusur winleri vardı. Agır hıle olmalarına ragmen yapanlar var. Mobildenmı emulatorden mı orasını bılemıorm ılla vardır bı bılen

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
yok adamın istatistikleri hep duruyor hesap aynı hesap. Hatta gecen sezonlarda takımlı eslı sıralamada bırıncı sıradakı kısıler hep bronz V dusmuslerdı. 2 gun sonra baktııgmda platine aynı hesapla cıkmıslardı. 500 macta 450 kusur winleri vardı. Agır hıle olmalarına ragmen yapanlar var. Mobildenmı emulatorden mı orasını bılemıorm ılla vardır bı bılen
bilemedim vallahi ama öle bir hile varsa paralıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...