Pubg Mobile Ban Yedim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg mobilede no recoil kullandığım için ban yedim alırım bi h.o ama benim takıldığım yer ise dün kullandım ban yemedim ama bügün atış poligonumu artık herneyse oraya girip açtıktan 30 saniye sonra ban yedim :D ondan sonra yeni hesaptayım şuan kullandım ama ban yemedim :)) eski hesap gittikten sonra zaten oyuna hevesim kalmadı csgo desek free olanda hile geliyor hep zulu zaten kanser oyun (benim için) şimdi öylece kaldım bu biraz gereksiz gibi ama canım sıkılıyor napam :)

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hile detected oldu büyük ihtimalle benim hesap da gitti.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Boşver AÇ Kökle ban ye gene aç
Post automatically merged:

Hayır undeteced

Kardeşim bugün veya dün ban dalgası geldi bu hileyi kullananlara o anlamda :) Fark ettiysen bu zamana kadar bu kadar çok pubg ban yedim postu yoktu bi anda artış oldu.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hile kullan sonra ban yedim ye mantıklı değil

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Tek derdin o olsun. Millette ne dertler var :D

unknown.png

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Benim 2hesapda ban yedi yeni açtım norecoilden oynarken 5.dakikasında gene ban yedim

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ku llandıgınız hack programların da Aimbot ve Norecoil özelliği dangerous yani tehlikelidir o yüzden siz bu özelliği açmadan oynayı sadece esp item car bularla oynayın ban yemezsınız

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ku llandıgınız hack programların da Aimbot ve Norecoil özelliği dangerous yani tehlikelidir o yüzden siz bu özelliği açmadan oynayı sadece esp item car bularla oynayın ban yemezsınız
biliyordum zaten ban yemek için açtım eski yüksek lvl olan hesap gidince (misafir olarak giriş yapmıştım ve onda gelişmiştim) oyunu salladım artık sıkıldım baştan başlamak felan uzun zaman alır ondan açıyom ban yiyom açıyom ban yiyom :D

Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aynı durumdayım reis oynayacak oyun bulamıyorum. ne cs ne pubg nede zulu oynayasım var kaç haftadır :D zuluya da boşuna za çektim full dizdim ama girmiyorum. Tactic Force bekliyorum çıkınca zulu satıp oraya geçicem.

Gafa Leyyla
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bu konuyu görünce hileyi açmadan asıl hesabımdan çıkış yaptım. twetter üzerinden kullandığım yan hesaptan girdim eğitim alanına girerken oyundan çıkış yaptı tekrar girince de ban yedim. şuan muallakta kaldım asıl hesabımla giriş yapayımmı yapmayayımmmı.. gues hesapla girdim sorun yok ama

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu konuyu görünce hileyi açmadan asıl hesabımdan çıkış yaptım. twetter üzerinden kullandığım yan hesaptan girdim eğitim alanına girerken oyundan çıkış yaptı tekrar girince de ban yedim. şuan muallakta kaldım asıl hesabımla giriş yapayımmı yapmayayımmmı.. gues hesapla girdim sorun yok ama

Dostum yalnızca esp kullanmak şartıyla hileli oynuyorsan oyna onun dışında girme her halükarda ban yersin :) Zaten bu hile şuan diğer japon hileler yanında nimet gibi kalıyor espsi muazzam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...