Anlamadığım neden açılmaması işteGeçmiş olsun açılmaz o hesap
Benim ki mobil emilatör değileğer hile kullanmadıysan gameloopun facebook sayfasından bir şansını dene verdi değişimden dolayı hile olarak algılamış olabilir ordan yaz oyunun kendi ticket programı bi işe yaramaz
dediğim gibi gameloopun facebook official sayfasına yaz bi şansını dene belki yardımcı olurlarAnlamadığım neden açılmaması işte
Post automatically merged:
Benim ki mobil emilatör değil
Kullanmadım nasıl kullanılır bilmiyorumbypass kullandın mı
Dikkatli oynamakla alakası Maçın ortasında yok ki Wi-Fi ye bağlıydım elektrik gitti Hücresele geçtim ban attıGeçmiş olsun dostum ban yemişsin artık açamayız
Keşke daha dikkatli oynasaydın.
Belli ederek oynadıysan tabi ban yersin kardeşim.Aynen açmıyorlar sokayım böyle müşteri hizmetlerine adam çatır çatır hile kullanıyor bile olmuyor biz 3 sezondan beri oynuyoruz bileğimizin hakkıyla adamlar elektrik gitti hücresele geçtik DİE ban arıyor anlamadım mk
Kullanmadım nasıl kullanılır bilmiyorum
Dikkatli oynamakla alakası Maçın ortasında yok ki Wi-Fi ye bağlıydım elektrik gitti Hücresele geçtim ban attı
Hile kullanmadım diyorum kardeşim telefon iPhone 8 iOS a hile yapılmıyorBelli ederek oynadıysan tabi ban yersin kardeşim.
öyle abartarak hile kullanılmaz
Donanım banı yemiş olabilirsiniz.Hile kullanmadım diyorum kardeşim telefon iPhone 8 iOS a hile yapılmıyor