Pubg mobile Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce pubg'de hile açtığımda hiçbir sıkıntı olmazdı 3-5 ay felan oynardım ama şu 1-2 haftadır açtığım her hesap 1 gün içinde banlanıyor güçlendirdiler ban sistemini acaba yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sistem güncellenmıs benım basımada geldi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pubg litedan bahsediyorsan eğer benimde aynı sorunum var fazla belli etmeden de oynasam max 1 gün içinde banlanıyordu bende buradaki hileyi denemek istedim o yüzden onaylı üyeye kasmaya çalışıyorum buradaki hileden de deniyeceğim geir dönüş sağlarım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Pubg litedan bahsediyorsan eğer benimde aynı sorunum var fazla belli etmeden de oynasam max 1 gün içinde banlanıyordu bende buradaki hileyi denemek istedim o yüzden onaylı üyeye kasmaya çalışıyorum buradaki hileden de deniyeceğim geir dönüş sağlarım
mobile reis bu ikisi farklı

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Pubg mobile nasıl 3-5 ay oynadın sen kadeşim. 12.sezon full ban atıyordu nasıl oynadın? Hile açılırken ekrana gelen antiban uyarısına evet deyip açıcaksın o zaman ban atmıyor.

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce pubg'de hile açtığımda hiçbir sıkıntı olmazdı 3-5 ay felan oynardım ama şu 1-2 haftadır açtığım her hesap 1 gün içinde banlanıyor güçlendirdiler ban sistemini acaba yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum
ben ban yemedım format attıgım zamandan itibaren

where is the hareket there is the bereket
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı fakat arkadaşlarım dün hileyi indirip oyuna girdiler yaklaşık 2-3 saat sonra hesapları banlandı benim hala hesap duruyor ban yemedi bende şimdilik hilesiz oynuyorum bu aralar sıkıntı.

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
anti ban yazısına Yes Diyor musun ben Aimbot WH falan abartarak oynuyorum kendi hesabımda
fakat ban yemedim hayla
*Çok fazla oynamıyorum pubg mobile*

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sistem güncellenmiş kardeşim artık daha cabuk fark ediliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bencede mobilden bahsedıyorsan antı bana evet demen gerekıyor.

Üye
6 HİZMET YILI
Fix yemiştir hile, çok kisi nin kullandığı hileyi tercih etmeyin dedim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kral aynı olay bendede var hatta önceden ben hesabı 60 swevitye felan kasmıştım ama şuan ban yedi :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım. Sevdiğim bir abim de bu foruma üye, o da hileyi kullandı onun 2 hesabı banlandı şimdiye kadar. İkimiz de aynı ayarlarda oynuyoruz neye göre ban atılıyor anlam veremedim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pubg lite de sorun yok ban atmıyor. temiz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile kullandığını fazla belli ettirme aşırıya kaçma görmeden ates etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...