doğru da arada hilesiz oynamak lagzım ki paket olmayakmobilde ban yememek çok zor, kasarsin kasarsin, taç olunca bi 1 maçta patlarsin,
Dostum, ben bu hilenin adaletsizliginden şikayetçiyim, adam 2 mermice hs atıyor, biz ban yemeyelim diye, bi tarafımızı yırtıyoruz, şimdi emulatorde adam arabadan inmeden takımları alip geçiyorlar,bana vpn acmak için dosya lağzım kimde var
Post automatically merged:
doğru da arada hilesiz oynamak lagzım ki paket olmayak
ben tac 3 um karşıma hep hile geliyor bende yapıyom ama ban yiyom onlar napıyoda banlanmıyoDostum, ben bu hilenin adaletsizliginden şikayetçiyim, adam 2 mermice hs atıyor, biz ban yemeyelim diye, bi tarafımızı yırtıyoruz, şimdi emulatorde adam arabadan inmeden takımları alip geçiyorlar,
Vip hile ile yapıyorlar bunu, bizim ki fakirin tavuğu misali tek tek yumurtluyor,ben tac 3 um karşıma hep hile geliyor bende yapıyom ama ban yiyom onlar napıyoda banlanmıyo
Darısı emulatore hersey eşit şartlara gelsin tekrar, memory sonra halleder nasil olsapubg mobile şu sıralar ban dalgası var yakında salarlar
aim açsak ban yermiyiz anti ban açık kenPubg mobile nasıl 3-5 ay oynadın sen kadeşim. 12.sezon full ban atıyordu nasıl oynadın? Hile açılırken ekrana gelen antiban uyarısına evet deyip açıcaksın o zaman ban atmıyor.
Mobilde ban in %90 aim den kaynaklı bence cok fazla aime yüklenme,aim açsak ban yermiyiz anti ban açık ken
aslında beli etmemen lazım ben bazen bilerek öldüğümde oluyorBen yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı fakat arkadaşlarım dün hileyi indirip oyuna girdiler yaklaşık 2-3 saat sonra hesapları banlandı benim hala hesap duruyor ban yemedi bende şimdilik hilesiz oynuyorum bu aralar sıkıntı.
BİDE BAZEN BAZI ADAMLAEIN YERİ GÖZÜKMÜYO SORUNUNU BİLİYOMUSUNMobilde ban in %90 aim den kaynaklı bence cok fazla aime yüklenme,