Seçkin Üye
mobile reis bu ikisi farklıPubg litedan bahsediyorsan eğer benimde aynı sorunum var fazla belli etmeden de oynasam max 1 gün içinde banlanıyordu bende buradaki hileyi denemek istedim o yüzden onaylı üyeye kasmaya çalışıyorum buradaki hileden de deniyeceğim geir dönüş sağlarım
pardon o zamanmobile reis bu ikisi farklı
ben ban yemedım format attıgım zamandan itibarenarkadaşlar daha önce pubg'de hile açtığımda hiçbir sıkıntı olmazdı 3-5 ay felan oynardım ama şu 1-2 haftadır açtığım her hesap 1 gün içinde banlanıyor güçlendirdiler ban sistemini acaba yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum
pubg lite de sorun yok ban atmıyor. temizPubg litedan bahsediyorsan eğer benimde aynı sorunum var fazla belli etmeden de oynasam max 1 gün içinde banlanıyordu bende buradaki hileyi denemek istedim o yüzden onaylı üyeye kasmaya çalışıyorum buradaki hileden de deniyeceğim geir dönüş sağlarım
Hile kullandığını fazla belli ettirme aşırıya kaçma görmeden ates etmearkadaşlar daha önce pubg'de hile açtığımda hiçbir sıkıntı olmazdı 3-5 ay felan oynardım ama şu 1-2 haftadır açtığım her hesap 1 gün içinde banlanıyor güçlendirdiler ban sistemini acaba yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?