Pubg Mobile Başarısız Giriş Hatası ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar youtubede var pubg twıter gırıs sorunu dıye yazın çıkıyor ben gırdım lakın bypass yüzünden sureklı ban yıyorum günlük banlar tabı bunlar nasıl cozume kavuşacağını bılmıyorum hackerlarımız çalışıyordur ıllakı soruna bı cozum bulacaktır.

Üye
7 HİZMET YILI
1 Emulator'e Gırıp F9 Tuşuna basın.

2 Ana Menuye geldıgınızde BROWSER'E girip Twitter apk indir yazıp aratın.

3 Twitter Apkyı ındırıp kurdugunuzda Pubg'ye baglı twitter hesabınızla giriş yapın.

4.Emulatoru tamamen kapatıp yeniden başlatın, Pubg'ye Twitter ile baglanmaya calıstıgınızda boyle bır sorun vermeyecektır.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hileyle falan alakası yok ,sorun twıtırda,hesabı twıtıra bağlı kimse giremeiyor oyuna, ben dahil,you tubeden arastırdım biraz video falan atmıştılar,adam problemi çözüyor dosya falan indiriyor,çok karışıktı yapamadım ben,ama en yakın zamanda düzeltecekler,yani oyunun hesabı twıtıra bağlıysa ,sorun twıtırda ,en yakın zamanda çözecekler sanırım,hileyle alakası yok :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Konuyu hortlatayım, aynı sorun bende de var hem twitter hem facebook girilş yapamıyorum, her giriş denememde farklı uyarılar veriyor Veri gönderimi başarısız , Sistem hatası meydana geldi vs gibi eski sürümleri yükledim olmadı vpn denedim yine olmadı.fakat farklı emülatörlerde giriş yapabiliyorum tabi onlarda da fps kasma sıkıntısı yaşıyorum. Yputubede ki videoların alayı işe yaramıyor bu sorunun kesin çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benden başka bu sorunu yaşayan yok sanırım :)

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
es dosya kaydetmesi var onu indirip data temizleyebilirsin ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...