Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar youtubede var pubg twıter gırıs sorunu dıye yazın çıkıyor ben gırdım lakın bypass yüzünden sureklı ban yıyorum günlük banlar tabı bunlar nasıl cozume kavuşacağını bılmıyorum hackerlarımız çalışıyordur ıllakı soruna bı cozum bulacaktır.
hileyle falan alakası yok ,sorun twıtırda,hesabı twıtıra bağlı kimse giremeiyor oyuna, ben dahil,you tubeden arastırdım biraz video falan atmıştılar,adam problemi çözüyor dosya falan indiriyor,çok karışıktı yapamadım ben,ama en yakın zamanda düzeltecekler,yani oyunun hesabı twıtıra bağlıysa ,sorun twıtırda ,en yakın zamanda çözecekler sanırım,hileyle alakası yok
Konuyu hortlatayım, aynı sorun bende de var hem twitter hem facebook girilş yapamıyorum, her giriş denememde farklı uyarılar veriyor Veri gönderimi başarısız , Sistem hatası meydana geldi vs gibi eski sürümleri yükledim olmadı vpn denedim yine olmadı.fakat farklı emülatörlerde giriş yapabiliyorum tabi onlarda da fps kasma sıkıntısı yaşıyorum. Yputubede ki videoların alayı işe yaramıyor bu sorunun kesin çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim.