Pubg mobile config nasıl kodlanır V2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Merhaba ben Ryna !

Oynadığın oyunda daha önceden hile veya konfigürasyonlar görmüşsündür, bu yazımın nedeni gördüğün config dosyalarının nasıl hazırlandığı, herhangi bir config paylaşımı yapmayacağım, sadece config dosyalarını nasıl kodladığımızdan bahsediceğim.

Config yani açılımı ile konfigürasyonlar oyunların AES Key anahtarlarını bulup büyük boyutlu verilerini unpack ederek yapılır. Oyunda gördüğünüz ağaçlar,evler,araçlar,efektler,çimler, gökyüzü vb. herşey %80 ile bir dosyada geriye kalan %20 ile de ayrı ayrı oyunun kaynak dizinlerinde bulunur. Örneğin Ağaç dokuları, gökyüzü rengi, çim kaldırma tek bir şifreli dosyada iken oyundaki herhangi bir map'in örneğin Metro Royale'nin çim kaldırma veya mapte gördüğünüz çoğu şey farklı dosyada yer alır.

Yani eğer Metro Royale'de ve Varenga'da çim kaldırma yapmak istiyorsanız (ikisini aynı anda kullanmak istiyorsanız) iki ayrı şifreli dosyayı unpack edip, düzenleyip tekrar rpack etmeniz lazım.

Oyunda gördüğünüz herşeyin bir ayarı vardır. Suya giriş hızınız, suda yüzme hızınız, gökyüzü renk kordinatları yani VectorParameterValue, üzerinize giydiğiniz kıyafetin Material ayarlarından renklerinin belirlenmesi, karakterinizin giydiği kask,yelek, çanta ayarları, silahlarından çıkan mermilerin gitme hızı...

Pubg oyunlarında şu anda en büyük boyutlu şifreli veri telefonunuza oyunu yüklendikten sonra bir dosya yöneticisine girip Android/obb/com.tencent.ig dizinine girdikten sonra karşınıza çıkan sonu .obb uzantılı dosyadır. Saydığım tüm herşey özel mapler hariç (Yani burada yaptığınız değişiklikler oyunda yüklenen maplerde etkili olmaz) bu .obb dosyasında yer alır. Bu .obb dosyası AES Key ile şifrelenmiştir. AES key anahtarı Unreal Engine'nin bir şifreleme biçimidir.

AES key anahtarlarını çözmek için bir .bms uzantılı dosya kullanılır. Ve ayrıca.bms dosyasını çalıştırmak içinde QuickBMS kullanılır. İnternete "Pubg mobile unpack bms, Pubg mobile bms" vs. yazarak çok kolay erişebilirsiniz.

Daha fazla detay için beklemede kalın. Ben REYNA. Telegram'dan bana ulaşmak, soru sormak, eğitim veya konfigürasyonlar satın almak için bana ulaş: @rynacode

Son düzenleme:
Computer Programmer
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Tamam da bunları herkes biliyor farklı bir şeyler gerekli

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
daha önce yapmış olan birinden rica et sana biraz yardımcı olsun daha sonra kendi configlerini yapmaya başlarsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
daha önceden yapmıştım dostum da şimdilerde hiç denemedim conf. hakkında tekrar başlarsam seni bilgilendireceğim.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankam onları herkes biliyor ya farklı bir şey gerekli hep aynı şey bize daha değişik seyler lazım diye düşünüyorum ben

BEDEL ALLAHA ÖDENİR SİZİNKİSİ KULA MİNNET
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Pubg mobile config sistemini çözdü artık.Lobideyken veya ilk maçta ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
daha önce yapmış olan birinden rica et sana biraz yardımcı olsun daha sonra kendi configlerini yapmaya başlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kral ellerine sağlık buna ihtiyacım vardı çok iyi olmuş

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
we need something new because this became old and everyone knows about it

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam bunları zaten çoğu kişi biliyor daha farklı bilinmeyen şeyler lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...